0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte beeldvlak
Hoogte beeldvlak
Projectieschermformaat
 

Projectieschermen

Zo veel aandacht krijgt niet iedereen: projectieschermen mogen in geen enkel kantoor ontbreken, want iedereen kijkt ernaar wanneer u een multimediapresentatie houdt. Zoek dus het juiste model uit, zodat uw presentatie mooi omlijst wordt. Naast stationaire projectieschermen hebben wij ook verrijdbare projectieschermen in de aanbieding.
Er zijn 7 artikelen gevonden
| | |
Tafel-projectiescherm
projectieschermformaat 4:3
Excl. BTW
vanaf 169,-
Statief-projectiescherm
projectieschermformaat 1:1
Excl. BTW
vanaf 99,90
Statief-projectiescherm
projectieschermformaat 4:3
Excl. BTW
vanaf 189,-
Projectiescherm, vaste opstelling
projectieschermformaat 1:1
Excl. BTW
vanaf 62,90
Projectiescherm, vaste opstelling
projectieschermformaat 4:3
Excl. BTW
vanaf 94,90
Projectiescherm, verrijdbaar
projectieschermformaat 4:3
Excl. BTW
vanaf 599,-
Er zijn 7 artikelen gevonden
Projectieschermen – alles in het oog bij presentaties.
Een kantoor zonder projectiescherm? Vrijwel onvoorstelbaar. Projectieschermen worden inmiddels bijna overal als onderdeel van de presentatiemiddelen gebruikt, bijvoorbeeld in seminars, vergaderingen of bij videoconferenties en presentaties. Samen wordt gepresenteerd, uitgelegd, gediscussieerd en overleg gepleegd. En wanneer flip-overs of presentatiewanden niet voldoende ondersteuning bieden, bijvoorbeeld bij een groter publiek, heeft men een eenvoudig, wit projectiescherm nodig voor beamers e.d. Of u nu een moderne, perfect voorbereide multimediapresentatie wilt houden of spontaan en creatief wilt brainstormen met foliebladen, stiften en een overheadprojector: dankzij projectiescherm is het heel eenvoudig om samen een blik op het thema te werpen.

Hier vindt u de juiste projectieschermen voor beamers e.d.!
Zoals bekend zit het venijn in de details. Dat geldt ook voor projectieschermen. In onze webshop kunt u kiezen uit talrijke alternatieven, van het basismodel tot en met de professionele variant. Daarbij is het van doorslaggevend belang dat u het juiste projectiescherm uitkiest voor uw beamer om een optimaal resultaat te bereiken. Het belangrijkste: iedere toeschouwer en deelnemer van uw seminar of uw vergadering moet het weergegeven beeld optimaal kunnen zien. Voor uw projectiescherm betekent dat in het ideale geval: maximale reflectie, minimale verblinding. Let naast het gebruikte materiaal ook op de juiste afmetingen en het juiste formaat om uit onze projectieschermen het geschikte model voor uw doeleinde te vinden. Nog een vraag die u vooraf dient te beantwoorden, betreft de gebruikslocatie. Moet uw projectiescherm een vaste plaats krijgen of wilt u het flexibel op verschillende locaties kunnen gebruiken? In ons assortiment vindt u zowel stationaire als verrijdbare varianten. De mobiele variant overtuigt naast een bijzonder eenvoudige bediening ook door een gemakkelijk transport en een eenvoudige opbouw. U ziet: een kind kan de was doen. Ga in onze webshop snel op zoek naar uw nieuwe projectiescherm!
Producten vergelijken