Merk
Hoogte [mm]
250
250
1220
1220
-
Breedte [mm]
250
250
1410
1410
-

Afvalsorteersysteem

Opzoek naar de beste afvalscheidingsbakken, gescheiden afvalemmers of afvalscheidingsprullenbakken. Bij ons vindt u de beste afvalscheidingsvuilnisbakken die het beste passen bij uw bedrijf. ook vuilnisbakken met 3 verschillende compartimenten vindt u bij ons. Denk aan de natuur en koop een scheidingsprullenbak. Bakken om afval te scheiden zijn tegenwoordig niet meer uit een bedrijf te denken.

In de categorie Afvalsorteersysteem bieden wij u producten van de volgende merken aan: VAR, rothopro, Hailo, Rubbermaid, QUIPO.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 109
Weergave:

Afvalscheidingsbakken, afvalscheidingsprullenbakken, gescheiden afvalbakkenEen Afvalscheidingsbakken voor alles is niet genoeg. Vuilnisbakken met 3 compartimenten voor afval zorgen voor een duurzame planeet. Prullenbakken om afval te scheiden, vindt u bij VINK LISSE Deze afvalverwijdering die voldoet aan de regelgeving. Of u nu binnen of buiten bent, op kantoor of in het magazijn, bij ons vindt u de juiste bakken voor succesvol recyclen.
Gescheiden afvalbakken om uw afval te kunnen scheidenGescheiden prullenbakken zijn ideaal om uw afval te kunnen scheiden op uw bedrijf. Deze afvalscheidingsbakken worden als debeste beschouwd van de hele markt. Een afvalemmer is ook gemakkelijk om te hebben in uw bedrijf. Prullenbakken om afval te scheiden zijn gemakkelijk in te zetten in uw bedrijf, u zet ze weg in een hoek en daar kunt u alle afval in scheiden.


Afval scheiden is zeer eenvoudig. Koop snel een afval scheidingsbak van ons en u kan zonder problemen aan de slag. Kies zelf hoeveel compartimenten u wilt hebben in deze afvalscheidingsbak. Ook onze prullenbakken kan men aankopen als afvalscheidingsbakken. Plaats onze afvalzakken in een van onze afvalscheidingsbakken of afvalscheidingsemmers. Neem achter af deze afvalzakken er weer uit, en zo kunt u een nieuwe zak er in plaatsen zonder dat u de afvalscheidingsbak moet weggooien. .Gemakkelijke afvalscheidingsbakken of afvalscheidingsemmersDe beste afvalscheidings bakken vindt u bij VINK LISSE Gescheiden afvalbakken met de bijhorende vuilzakken zijn geen overbodige luxe voor een bedrijf. Wij hebben deze vuilbakken voor gescheiden afval ook voor de buitenruimte. Ze zijn vlamdovend, slagvast en houden slechte geuren. Onze afvalbakken zien er ook beter uit dan andere. De afvalscheidingsbakken zijn goed voor in een bedrijf. IML-technologie en weten te overtuigen met een fraaie metallic look, ze zijn bestand tegen deuken en vingerafdrukken hebben er geen vat op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Afvalcontainers | Pedaalemmers | Wandasbakken | Vloerreiniging | Papiervernietigers | Kiepwagens | rothopro afvalsorteersysteem | rothopro afvalbakken