0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Hoogte
Kleur
Materiaal
 

Presentatiekoffers

Presentatiekoffers willen in de spotlights staan! Ze komen namelijk tevoorschijn als er iets spannends te presenteren valt. Bovendien zijn presentatiekoffers erg handig, want ze bevatten kaartjes, stiften, markeerstiften en punaises in een overzichtelijke behuizing. Zo heeft u altijd alles bij de hand.
Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Excl. BTW
219,-
Er zijn 4 artikelen gevonden
Presentatiekoffers voor professionals
Presentatiekoffers worden vooral door professionele presentatoren gebruikt. Als presentatoren een koffer bij zich hebben, wordt de voordracht gegarandeerd spannend. Een presentatiekoffer is de optimale aanvulling voor uw flip-overs, prikborden en presentatiewanden. Met een presentatiekoffer bent u uitstekend uitgerust en kunt u uw presentatie overal mee naartoe nemen. Of u nu een workshop geeft, een voordracht houdt of een scholing geeft: met de presentatiekoffer kunt u uw presentatie interactief maken. U heeft alle belangrijke onderdelen van uw presentatie eenvoudig bij de hand terwijl u uiterst mobiel blijft. Noteer vragen, steekwoorden en doelen en markeer belangrijke punten met markeernaalden. Betrek het publiek bij uw presentatie en laat anderen noteren en markeren terwijl u vertelt. In interactie met alle deelnemers wordt een presentatie zeer levendig en blijft deze beter bij.

Presentatiekoffers: één voor alles
De presentatiekoffers in ons online-assortiment zijn rijkelijk gevuld en bevatten meestal meer dan 1000 onderdelen. Dit aantal bereikt men vooral met presentatiekaarten en markeernaalden. De communicatiekaarten kunnen met een plakstift of met punaises worden aangebracht, afhankelijk van het materiaal van het prikbord en de whiteboard waarmee wordt gewerkt tijdens de presentatie. Onze presentatiekoffers bevatten meestal ook markeerstiften en een aanwijsstok. In ons online aanbod heeft u de keuze tussen presentatiebox of aluminium koffer. Presentatiekoffers van Magnetoplan behoren eveneens tot het assortiment. Bovendien bieden wij een trolley aan, waarop u uw presentatiekoffer kunt zetten en verplaatsen. En als het presentatiemateriaal op is, kunt u ook een bijvulset aanschaffen. Zo komt u nooit zonder de juiste onderdelen te zitten en blijft u perfect voorbereid voor al uw presentaties.
Producten vergelijken