Merk
Werkhoogte
Standhoogte

Bokladders

Met de juiste ladder is het opzetten en beklimmen zo eenvoudig: met boekladders bent u zeer flexibel, omdat u de klimhulp overal kunt opstellen waar u hem nodig heeft. Onze modellen garanderen stabiliteit en veiligheid!

In de categorie Bokladders bieden wij u producten van de volgende merken aan: MUNK, ZARGES, KRAUSE, Altrex, EUROKRAFTpro, Layher, Hailo, euroline, EUROKRAFTbasic, HYMER.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 56
Weergave:

Veilig beklimmen met bokladdersWaar ze zijn, gaat het omhoog: bokladders van VINK LISSE zijn stabiele klimhulpmiddelen die het werken op hoog niveau veilig maken. Of het nu gaat om incidenteel gebruik op kantoor, in het magazijn of voor de bouw en montage: u kunt kiezen tussen types die aan één of beide zijden kunnen worden beklommen, van een eenvoudige trap tot een ladder met 16 treden, afhankelijk van uw wensen.Afhankelijk van het model biedt de veelzijdigheid van de verschillende types in ons assortiment u speciale extra voordelen door bijzondere eigenschappen: tredenbokladders op wielen met ergonomisch gevormde handgrepen verhogen de veiligheid en zijn in een opgerichte positie eenvoudig te manoeuvreren. Gevoerde voorzijden van de treden beschermen de knieën en scheenbenen bij het tegenaan leunen, wat zorgt voor een veilige en comfortabele stand. En bij het werken op de platformen van onze platformtrappen wordt u bijzonder goed beschermd door meerzijdige leuningen. Een echt pluspunt, vooral op grote hoogte.Het project? Dat loopt. De ladder? Staat!Als u omhoog wilt, is standvastigheid de troef, voor zowel mens als middel. Geribbelde tredeoppervlakken zorgen voor een antislipwerking voor het personeel, kunststof ladderschoenen versterken de grip van de klimhulp op de grond. De clou aan de basis ligt echter in de constructie: de conische vorm voorkomt dat uw bokladder kantelt. En hoewel aan de veiligheid van onze ladders een hoge gewichtigheid toekennen, zie je dit niet terug op de weegschaal: bokladders van aluminium of glasvezelversterkte kunststof kunnen door één persoon worden opgezet of verplaatst en dat met een hoog draagvermogen tot 250 kg voor de zwaarlastmodellen.Ladders voor iedereen – en voor allesKijk eens naar ons aanbod van ladders en steigers, dat is bijna een universum op zich. Hier vindt u ook multifunctionele ladders, telescopische ladders, aanlegladders – gewoon alle denkbare middelen voor veilig werken op hoogte. Nog steeds iets te wensen over? Neem contact met ons op, wij horen graag van u!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Fietsparkeerbeugels | Draagbalken | Bokladders | Sportenladders | Aluminium ladders | Tredenladders | Twinco trappen | KRAUSE bokladders