Magazijnbakken

Magazijnbakken zijn de meest voorkomende producten in een bedrijf. Stellingsbakken zijn nodig om materialen op te bergen en verschillende structuren toe te voegen in uw magazijn. Onze magazijnbakken zijn ook geschikt om te stockeren in een magazijnstelling. Wij hebben ook magazijnbakken die voldoen in een ruimte waar voeding wordt gestockeerd.

In de categorie Magazijnbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: mauser, BITO, STEMO.

Relevant
Aantal artikelen: 132

Magazijnbakken: alles in één oogopslag en alles bij de hand als het gaat om kleine onderdelen en gereedschappenMet behulp van de krachtige kleuren en de verlaagde rand aan de voorzijde zien magazijnbakken er net zo uit als een miniatuurversie van kiepbakken. Wat bij het legen van stalen opslagcontainers van bulkmateriaal prettig is, belemmert bij de onverwoestbare magazijnbakken het vrije zicht en blokkeert de toegang tot kleine onderdelen en gereedschappen.Stellingbakken van VINK LISSE vormen dankzij het modulaire systeem een van de fundamenten voor structuur en orde in uw magazijninrichting. Ze zijn in veel verschillende afmetingen en vulhoeveelheden verkrijgbaar, ze zijn stapelbaar en kunnen met behulp van scheidingswanden worden onderverdeeld. De vulinhoud varieert van 0,8 tot 20 liter en maakt een maximale benutting van uw stellingen mogelijk – de optioneel extreme diepte en variabele breedte van de verkrijgbare systeemkasten maken dat mogelijk.Wij hebben ook magazijnbakken voor een steriele ruimte en voor de voedingindstrie. Deze inlegbakken hebben een apart icoontje waarbij een mes en vork zichtbaar is. Ontdek hier welke magazijnbakken u kunt gebruiken in een ruimte waar alleen voeding wordt verpakt.

Wilt u ook kunnen zien wat erin zit? Met de geïntegreerde etiketvelden is precieze etikettering geen probleem. Bepaalde inhoud kan ook nog worden verbonden aan een bepaalde kleur, de praktische kunststofbakken zijn verkrijgbaar in bonte kleuren. Wilt u beter kunnen zien wat er in zit? Magazijnbakken zijn ook transparant verkrijgbaar. Ze zorgen bovendien voor structuur en beschikken over een zeer hoog weerstandsvermogen en ze zijn duurzaam. De systeembakken van thermoplast zijn temperatuurbestendig van –50 °C tot +80 °C. Bovendien zijn veel modellen bestand tegen zuren en hebben vetten en oliën geen negatieve invloed.Magazijnbakken: sterk, mobiel en veelzijdigNatuurlijk zijn onze veelzijdige systeembakken ook mobiel genoeg om ze te gebruiken voor alles wat op wielen door het bedrijf rijdt. Het assortiment transportapparaten en wagens uit onze onlineshop is zeker het bekijken waard. Zoekt u naar ladekastjes voor de kleine onderdelen? Wij helpen u graag: Neem contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Nestbare stapelbakken | Aluminium transportboxen | Oliepompen | Hoge kasten | Etikethouders | Aluminium boxen | EUROKRAFT pallets | VISO transportkoffers