Prullenbakken

Afvalbeheer moet functioneel zijn. Maar een hoogwaardige look kan ook geen kwaad. Prullenbakken springen immers meer in het oog dan u denkt.

In de categorie Prullenbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: helit, AIR-WOLF, EKO, rothopro, CWS, VAR.

Merk
Hoogte [mm]
270
270
950
950
-
Inhoud [L]
7
7
200
200
-
Relevant
Aantal artikelen: 63

Prullenbakken: de chique versie van een afvalbakWat heeft afvalbeheer met optiek te maken? Behoorlijk veel! Vooral in ruimten waar werknemers, klanten of bezoekers zich op hun gemak moeten voelen, zijn prullenbakken de meest aantrekkelijke keuze. Ze doen ook hun werk als hygiënische afvalbakken – als u het juiste product kiest.Wat onderscheidt prullenbakken van andere afvalbakken?Er is een goede reden waarom prullenbakken zeer gewild zijn in kantooruitrusting: ze zijn ontworpen om onproblematisch afval op te vangen. Papierafval geeft immers geen vocht af, stinkt niet en neemt niet veel volume in. Papier is ook niet lelijk.Deze oriëntatie biedt meer visuele vrijheid bij het productontwerp en maakt papierbakken tot een discreet inrichtingsvoorwerp voor veel bedrijfsruimten. Wij hebben echter ook prullenbakken in ons assortiment, die als afvalbakken duidelijk zijn afgeleid van multifunctionele bakken en vuilnistonnen.Zij maken bijvoorbeeld gebruik van zelfdovende voorzieningen, zijn voorzien van deksels of versmalde inzetstukken en hebben geen geperforeerde designdeksels. Deze prullenbakken staan op plaatsen waar mensen niet alleen papier weggooien, maar waar het imago of het feelgood-aspect nog steeds centraal staat; bijvoorbeeld bij de ingang, in de wachtzone of in de pantry.Welke factoren zijn belangrijk bij het kopen van een prullenbak?Bij het kopen van een prullenbak gaat het om kwaliteit en kwantiteit tegelijk. Elk bureau of elke werktafel heeft een prullenbak nodig. Bij elke in- en uitgang moet ook een geschikt model staan. In wachtruimtes zijn er ook meerdere exemplaren nodig, afhankelijk van de afmetingen.Visuele uniformiteit zorgt ervoor dat dit inrichtingsdetail onopvallend naar de achtergrond verdwijnt. Ruimten met een hoge representatiefactor moeten worden uitgerust met bijzonder stijlvolle varianten. Smallere exemplaren zijn des te zinvoller naarmate er meer prullenbakken per kamer of ruimte nodig zijn.Zelfdovende prullenbakken zijn een must in gebieden met gemengd afval, waar niemand echt weet wat mensen in het voorbijgaan weggooien. Bovendien gaan deze varianten met naar binnen gebogen inworp de ontwikkeling van geuren tegen.Zoals altijd bij de afvalvraag, is de algemene productgrootte belangrijk. De hoeveelheid afval op de standplaats moet bepalend zijn voor de capaciteit van de prullenbak; anders zult u in korte tijd een grotere voorraad moeten bestellen. Wij geven u graag advies over hoe u direct de juiste afvalbak kunt vinden.