0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Materiaal
Uurwerk
 

Klokken

De tijd tikt. Daarom zijn uurwerken een must-have. Vandaag de dag zijn ze niet meer alleen functioneel, maar ook nog decoratief. Klokken zijn stijlobjecten geworden, voor ieder kantoor. Laat ook u zich overtuigen van de fraaie tijdmeters voor werkplaats, bedrijf en magazijn.
Er zijn 23 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
63,60
Nieuw
Radiowandklok, Ø 300 mm
met cijfers en streepjes
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Kwartswandklok, Ø 300 mm
met cijfers en streepjes
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Wandklok, Ø 500 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
588,-
Excl. BTW
626,-
Wandklok, Ø 250 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
57,30
Wandklok, Ø 400 mm
behuizing van geborsteld roestvast staal
Excl. BTW
vanaf 104,40
Er zijn 23 artikelen gevonden
Klokken voor het bedrijf
Elk bedrijf heeft klokken in verschillende ruimtes nodig. De klok tikt voor zakenpartners, klanten, cliënten, leveranciers en medewerkers. Iedereen werpt af en toe een blik hierop, niet in de laatste plaats om er zeker van te zijn dat men bij belangrijke taken goed in de tijd ligt. Met name in grote fabriekshallen of in landschapskantoren is het daarom raadzaam een uurwerk aan de wand te hangen, die iedereen goed kan zien. Het formaat is daarbij niet onbelangrijk, want de tijd moet ook uit de verte goed zichtbaar zijn – bijvoorbeeld bij een stationsklok met opvallende secondewijzer. Bovendien is het op dergelijke werkplekken verstandig zenderklokken te gebruiken, omdat het verzetten van het uurwerk in het voor- en najaar een moeizame bezigheid kan zijn. Ook voor de passende, stijlvolle inrichting van bedrijfsruimtes met een wandklok staat in onze webshop een kwalitatief hoogwaardig assortiment ter beschikking. Bij alle uurwerken is er waarde gehecht aan een fraai design, zodat deze prima bij de inrichting van het bedrijf passen en ook in esthetische behoeften kan worden voorzien.

Geschikte klokken kopen
Moderne klokken voor bedrijven met veel klanten, voor bedrijven met modern Corporate Design en praktische uurwerken voor werkplaatsinrichtingen, bedrijf en magazijnen bieden wij in de webshop aan. Uiteraard kunt u kiezen tussen uurwerken van verschillende afmetingen en in uiteenlopende kleuren die bij uw bedrijf passen. Zowel in opslaghal als op kantoor moeten de afzonderlijke inrichtingselementen natuurlijk bij elkaar passen. Pas bijvoorbeeld uw wanduurwerk aan de stempelklokken en eventueel aan de fans aan qua kleur of materiaal. In de webshop zijn ze verkrijgbaar in kunststof behuizing of van glanzend aluminium of roestvast staal. Door het hoogwaardige materiaal passen ze optimaal in het desbetreffende ruimtedesign, zodat functionaliteit en inrichting bijzonder goed op elkaar afgestemd worden. Of u nu een zenderklok of een kwartsklok zoekt, met de producten van VINK LISSE en kwaliteitsmerken als EUROKRAFT bent u zeker van duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten. Besteed uw tijd nuttig en zoek vandaag nog het geschikte model uit.
Producten vergelijken