Kiepbakken

Kiepbakken maken het werk gemakkelijker, want hiermee kunt u in productiehallen, op bouwplaatsen of in opslaghallen veel verplaatsen en nog meer opbergen. Kiepbakken en silocontainers zijn ideaal voor het bedrijfsinterne transport van grote voorwerpen of voor de tussentijdse opslag van productieafval.

In de categorie Kiepbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, Eichinger, Heson, Pfeifer.

Relevant
Aantal artikelen: 201

Kiepbakken en silocontainers: stort- en strooigoed optimaal inzetbaarWanneer los bulkmateriaal op de juiste plaats in de juiste hoeveelheid moet worden bewaard, zijn kiepbakken en silocontainers de optimale keuze. Ze absorberen veel en kunnen door slimme mechanismen worden geleegd om tijd te besparen. Ze kunnen veel logistieke problemen op de bouwplaats, in de productiehal of in het magazijn oplossen.Welke soorten afdichtingen voor silocontainers zijn er?Bij VINK LISSE zijn voornamelijk silocontainers met klep- of schuifsluiting verkrijgbaar. Deze bevinden zich aan de voorkant of op de bodem. Beide varianten hebben hun voordelen:


  • Een klep maakt een snelle storting van het bulkmateriaal mogelijk. Dit betekent een grote tijdsbesparing en vergt beduidend minder inspanningen, vooral bij het laden van vrachtwagens of het vullen van bouwputten.

  • Een schuif maakt een nauwkeuriger dosering van bepaalde goederen mogelijk, zoals bij het storten van veevoeders of bij het klaarzetten van fijnkorrelige bouwmaterialen.


De opening aan de voorzijde zorgt voor een eenvoudige toegang tot de goederen en is flexibel als u de silocontainers met behulp van een stapelaar verplaatst en ze op het lospunt plaatst. Bodemvarianten houden zich precies aan de dosering en kunnen perfect op het lospunt worden gepositioneerd waardoor de dosering nog nauwkeuriger wordt.Welke kiepbakken kunnen met een stapelaar worden vervoerd?Kiepbakken en silocontainers met vorkkokers zijn perfect uitgerust voor direct gebruik met een stapelaar. Sommige bakken hebben voorzieningen voor heftrucktraversen. Dergelijke kiepbakken kunnen praktisch ondersteboven worden gedraaid en eenvoudig en grondig worden geleegd.Waarvoor dient het kiepmechanisme van een kiepbak?Kiepbakken met kiepmechanisme zorgen voor een combinatie van een bijzonder soepele en rollende bewegingsafloop met een optimaal lastzwaartepunt. Het kiepproces wordt geactiveerd met behulp van een kabel vanuit de bestuurderscabine. Door middel van dit mechanisme wordt de container grondig en snel geleegd en zonder schokken die de hefmast belasten.Bovendien vindt u naast dit assortiment allerlei producten voor moderne magazijninrichtingen. Breid bijvoorbeeld uw structurerings- en opslagsysteem ook uit met stapelbakken of bodemklepcontainers. Heeft u nog vragen? U kunt dan altijd contact met ons opnemen!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Legbordstellingen | Magnetische bandstroken | Krimpfolies | Houten pallets | Hoge kasten | Magazijnstellingen | EUROKRAFT pallets | Pfeifer kiepbakken