0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Materiaal
Platformbreedte
Platformhoogte
Platformlengte
Werkhoogte
 

Werkplatformen

Maak uzelf gerust breed. Met werkplatformen kunt u veilig staan en werkzaamheden op geringe hoogte doorvoeren. Het beste alternatief voor trappen.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 338,50
Excl. BTW
vanaf 253,50
Excl. BTW
vanaf 274,50
Excl. BTW
vanaf 281,50
Excl. BTW
vanaf 260,-
Nieuw
Excl. BTW
68,90
Excl. BTW
vanaf 1.020,-
Aluminium werkplatform
inklapbaar, met veiligheidsvergrendeling
Excl. BTW
193,40
Excl. BTW
vanaf 622,-
QUIPO - Modulair platformsysteem
platformverlenging, lang
Excl. BTW
vanaf 933,-
QUIPO - Modulair platformsysteem
platformverlenging, kort
Excl. BTW
vanaf 538,-
Excl. BTW
vanaf 619,-
Er zijn 14 artikelen gevonden

Werkplatformen – veilig en stabiel.Wie gedurende een langere periode werkzaamheden op hoogte moet uitvoeren, moet zich daarbij veilig voelen. Er wordt daarom graag gebruik gemaakt van werkplatformen als een machine moet worden bediend, als er onderhoud moet worden gepleegd of als deze moet worden getest. Werkplatformen zijn de lange en bredere versie van trappen. Ook als men zich niet op duizelingwekkende hoogte bevindt, biedt een breed werkvlak voordelen: medewerkers staan met beide benen stevig op de vloer van het platform. Dat is vooral belangrijk als er bovendien met zware en grote voorwerpen moet worden gewerkt. Voor veel standvastigheid in elke omgeving zijn onze werkplatformen verkrijgbaar met verschillende vloerbedekkingen.Welke vloer is de juiste?De ruimtelijke omgeving speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de bodem van een werkplatform. Speciaal voor schilderwerkzaamheden of in de machinebouw kunnen vloeistoffen als verf en olie leiden tot een verhoogde kans op uitglijden. We raden u daarom aan om een bewuste keuze te maken voor de vloer van uw werkplatformen. Hieronder laten we u de voordelen van de verschillende varianten zien.  • Zeefdruk: plaatmateriaal met antislip oppervlak is bijzonder sterk en kan voor verschillende toepassingen in magazijn en bedrijf worden gebruikt.

  • Geprofileerd rubber: antislipwerking is met geprofileerd rubber gegarandeerd. Ook bij snelle bewegingen behoudt u met dit materiaal vaste grip.

  • Rooster: vloeistoffen kunnen wegstromen en hopen zich niet op aan de oppervlakte. Dit vermindert het risico op uitglijden.

  • Geprofileerd aluminium: het geribbelde patroon aan de oppervlakte zorgt voor de antislipfunctie. Werkplatformen van aluminium kunnen vanwege hun geringe gewicht eenvoudig worden vervoerd.


Welke varianten worden aangeboden?Omdat wij ook willen voldoen aan ergonomische eisen, bieden wij u met onze EUROKRAFT-werkplatformen in hoogte verstelbare modellen aan. Verschillen in lengte tussen uw medewerkers kunnen op deze manier eenvoudig worden opgelost. Met de QUIPO-werkplatformen bieden wij u bovendien de mogelijkheid, om platformmodules individueel te combineren. Naast modules met een trap zijn er verlengingen voor platformen en hoekmodules. Hierdoor wordt u in staat gesteld om snel in te spelen op verschillende omstandigheden qua werk en ruimte. Alle werkplatformen zijn verkrijgbaar in verschillende vaste hoogtes resp. verstelbare hoogtes, breedtes en lengtes waarop u kunt filteren.

Producten vergelijken