Afvalsystemen – alles voor de actie 'het vuil de deur uit'Er werkt vast en zeker iemand aan het idee om een apparaat te ontwikkelen waarmee afval ineens in het niets verandert, in schone lucht of potaarde. Maar voordat dit apparaat in productie wordt genomen, zal het nog wel een tijdje duren. Tot het zover is moet u een oplossing bedenken voor het onderwerp afval in uw bedrijf. Het is tenslotte belangrijk om met uw bedrijfsterrein een perfecte eerste indruk achter te laten, ook als het gaat om meer aandacht te besteden aan ecobalans.Passende afvalemmers, afvalzakken en vuilnistonnen zijn in ieder geval in ons assortiment te vinden, want hoe je ook wendt of keert, het vuil moet de deur uit.
Moet je over afval nadenken? Niet met de juiste afvalemmer!Sigarettenpeuken voor de entree of uitpuilende afvalbakken in de pantry zien er niet uit. Gun uw zintuigen en uw gedachten gewoon rust en doe dat op een duurzame manier met slechts één vuistregel voor een afvalmanagementsysteem dat in control is: Overal waar afval zich ophoopt, wat daar niet hoort te zijn, ontbreekt gewoonweg de juiste afvalbak. En het klinkt niet alleen simpel!Het kan de weerbestendige asbak voor de deur of in de rookcorner zijn. De afvalbak voor kringloopmateriaal in de pantry of een afvalbak in het trappenhuis. De voorraad aan bijpassende afvalzakken kan sowieso nooit groot genoeg zijn. Heeft u nog vragen? Geen probleem! Met ons inkoophandboek als beslishulp voor afvalzakken kunt u ook deze vraag als behandeld beschouwen.
Missie: Schoon blijven!Slimme tip: In het verwijzingssysteem asbakken en afvalbakken geven wij u een snel overzicht over hoe u bij ons producten vindt, die perfect passen bij uw bedrijf en uw afvalverwerking.Overigens: ook wij bij VINK LISSE wachten met smart op de ontwikkeling van de afval-weg-tovermachine. Tot die tijd houden we het gewoon schoon. Het passend assortiment voor deze missie hebben we tenslotte in ons productenpalet. Doet u mee?!