Platformtrappen, bordestrappen

Platformladders en platformladders zijn ideaal voor het werken op hoogte! Met hun antislip-voeten en treden kunt u veilig de hoogte bereiken. Bovenaan het platform aangekomen, werkt u veilig en met veel ruimte.

In de categorie Platformtrappen, bordestrappen bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Merk
Werkhoogte
Uitvoering ladder
Relevant
Aantal artikelen: 40

Platformtrappen en platformladders – een veilige werkplek in de luchtLadders zijn nooit uw ding geweest? Te onzeker en te weinig bewegingsvrijheid? Hoog tijd om onze platformtrappen en platformladders te ontdekken. Dit maakt het werken boven de grond erg leuk.Veelzijdig, verrijdbaar en veilig – platformtrappen in vele uitvoeringenVoldoende ruimte, een vaste greep en balustrades; onder deze omstandigheden staan zelfs terughoudende medewerkers op een platform. Bovenal hebben ze op deze manier hun handen vrij en kunnen ze ingewikkelde taken uitvoeren zonder dat ze bang hoeven te zijn om van de ladder te vallen. U krijgt bij VINK LISSE ladders met één of twee treden, evenals uitvoeringen van enkele meters hoog. U kunt ook kiezen tussen enkel- en dubbelzijdig bestijgbare platformladders, verschillende materialen en nog veel meer.Omdat ladders vaak op verschillende locaties worden gebruikt, zijn veel van onze platformladders gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van wielen. Voor gebruik buitenshuis in weer en wind adviseren wij verzinkte platformladders.Nog meer ladders voor elke behoefteNaast platformtrappen en platformladders is bij VINK LISSE er een ruime keuze aan andere ladders en steigers beschikbaar: van aanlegladders en bokladders tot multifunctionele ladders en trappen. De slipvaste tredebekleding zorgt voor extra veiligheid.Wilt u hulp bij uw selectie? Lees onze gids voor het kiezen van de juiste ladderlengte. Onze tips voor een veilige en rugvriendelijke omgang met ladders zijn nuttig na de aankoop. Durf op hoogte te gaan!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Tredenladders | Sportenladders | Trapladders | Draagbalken | Leuningen | Telescoopladers | Twinco trappen | KRAUSE bokladders