Gereedschapssets

Ontdek al ons materiaal dat u nodig heeft om iets te maken. Dit zijn gereedschapsets die u ongetwijfeld kunt gebruiken wanneer u iets moet repareren of wanneer u in uw atelier moet werken. Onze gereedschapskoffers zijn toepasselijk voor iedereen die met zijn handen werkt. Maar natuurlijk geen gereedschapskoffers zonder de gereedschapssets. Een gereedschapset bestaat meestal uit hamers, sleutels en boren.

In de categorie Gereedschapssets bieden wij u producten van de volgende merken aan: KS Tools, VIGOR, Gedore, HAZET.

Merk
Uitrusting
Brutoprijs
42
42
762
762
-
Relevant
Aantal artikelen: 40

Altijd het juiste gereedschap bij de hand met onze gereedschapssetsU heeft een nieuwe stelling besteld – van een hoge kwaliteit, sterk en zeer draagkrachtig – nu hoeft alleen nog alles netjes en correct gemonteerd te worden. Als u hiervoor onze montageservice niet gebruikt maar in plaats daarvan zelf een handje uitsteekt, zorgt het juiste gereedschap ervoor, dat de stelling in een handomdraai staat. Vooral als het om gereedschap gaat, staat kwaliteit voorop. Het maakt niet uit of u er vaak of maar een enkele keer mee werkt.In werkplaatsen en op productieafdelingen weten professionals hoe belangrijk gereedschappen van een hoge kwaliteit voor het werk zijn. Of het nu gaat om hamers, schaven of tangen, alleen het beste wordt hier gebruikt. Terecht:Gereedschappen van bekende merken ’made in Germany’ zoals Hazet of Gedore zijn ontworpen voor continu gebruik voor de meest veeleisende taken.


Met andere woorden, ze zijn vervaardigd met hoge precisie, zijn ergonomisch gevormd, corrosiebestendig en slijten niet zo snel.


Als uw budget een beetje beperkt is of als u gewoon op zoek bent naar redelijke en functionele hulpmiddelen tegen een aantrekkelijke prijs, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u met Gedore red en Vigor Equipment.Hoe bewaart u uw gereedschap?U heeft het stuk gereedschap dat u nodig heeft sneller bij de hand als u uw gereedschapset bewaart in praktische shadowboards: De voeringen van harde kunststof zorgen voor orde op de werkbank of op de montagewagen. Daarom bieden we u ook gereedschapssets aan, die al in een shadowboard worden geleverd. Overigens, als u gereedschapssets heeft gekocht, bieden wij u ook voor elk apart onderdeel van de set garantie aan na aankoop.Profiteer in onze webshop van uitgebreide keuze- en combinatiemogelijkheden: hier zijn zowel verschillende sets als losse assortimenten voor uw perforatieplaatsystemen verkrijgbaar.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Rolsnijders | Verbandkoffers | Werkplekmatten | Gereedschapsboxen | LED-display | Dienbladwagens | RAU-werkbanken