0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Breedte
Dak kleur
Diepte
Framekleur
Hoogte
Kleur
Materiaal
Oppervlak
Vrije hoogte
 

Fietsoverkappingen

Nooit meer in de regen staan, geen natte fietszadels meer of doorweekte brieven en kranten. Met overkappingen of een schuilgelegenheid maakt u hier een einde aan. Overkappingen voor rokers of voor de entree, voor kelderingangen, fietsparkeerplaatsen en garage-inritten zijn ideaal. En dan hebben we het nog niet over bushokjes en bovengrondse metrostations.
Er zijn 21 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 2.490,-
Overkapping
overkapping tweezijdig
Excl. BTW
vanaf 1.075,-
Overkapping
overkapping driezijdig
Excl. BTW
vanaf 1.475,-
Overkapping
basiseenheid
Excl. BTW
vanaf 1.095,-
Overkapping
aanbouweenheid
Excl. BTW
vanaf 779,-
Excl. BTW
vanaf 1.145,-
Excl. BTW
vanaf 999,-
Achterwand voor platdak-overkapping
voor enkelzijdige uitvoering
Excl. BTW
vanaf 529,-
Zijwand voor platdak overkapping
voor enkelzijdige uitvoering
Excl. BTW
529,-
Zijwand voor platdak overkapping
voor dubbelzijdige uitvoering
Excl. BTW
1.075,-
Excl. BTW
vanaf 2.450,-
Overkapping, zeshoekig
met puntdak, zonder zijwanden
Excl. BTW
vanaf 1.245,-
Excl. BTW
125,-
Excl. BTW
269,-
Deurelement voor zeshoekige overkapping
deuraanslag rechts, inclusief slotkast en greepgarnituur
Excl. BTW
349,-
Zijwand voor overkappingseenheid
trapeziumplaat, grijswit gecoat
Excl. BTW
vanaf 249,-
Excl. BTW
vanaf 339,-
Excl. BTW
vanaf 3.590,-
Overkapping
basiseenheid, breedte 4200 mm
Excl. BTW
vanaf 2.050,-
Overkapping
aanbouweenheid, breedte 4200 mm
Excl. BTW
vanaf 1.575,-
Er zijn 21 artikelen gevonden

Schuilgelegenheden en overkappingen – droog bij iedere weertypeWist u dat het in Berlijn gemiddeld bijna net zo vaak regent als in Kopenhagen, namelijk 166 dagen per jaar? Er zijn zelfs 206 regenachtige dagen in Brussel en bijna 20 meer in Liverpool. Helaas kunnen we dat ook niet veranderen. Maar we helpen u graag om uw medewerkers ontspannen en opgewekt te houden wanneer ze tijdens aanhoudelijke regenval op de bus wachten of een rookpauze nemen. Schuilgelegenheden en overkappingen van VINK LISSE zorgen voor droge condities in de buitenruimte en maken een einde aan doorweekte fietszadels, als men weer naar huis wil. Overkappingen voor rokers zorgen ervoor dat de kleding droog blijft tijdens pauzes.
Overkappingen en schuilgelegenheden in verschillende maten en uitvoeringenOnze schuilgelegenheden zijn meer dan een dak boven het hoofd. Ze zijn gemaakt van robuuste materialen zoals staal, geprofileerde plaat en gehard veiligheidsglas (ESG) en bieden, met hun bevestigingen voor veilige verankering in de grond, een betrouwbare bescherming tegen vocht. Om ervoor te zorgen dat dit op elke locatie en in elke windrichting van toepassing is, vindt u in onze winkel overkappingen met een achterwand en een of twee zijwanden.U kunt uw schuilgelegenheid ook zelf samenstellen. Met modulaire varianten blijft u flexibel. Combineer verschillende onderdelen op basis van uw ideeën, maak wanden ondoorzichtig of transparant en bespaar ruimte met fietsophangingen in plaats van klassieke fietsenrekken. Natuurlijk bieden we ook extra overkappingen voor rookgelegenheden aan!
Representatief uiterlijk voor wachthokjes en rookgelegenhedenEen stijlvol ontwerp zorgt ervoor dat de schuilgelegenheden van VINK LISSE passen in uw buitenruimtes. Ook hierbij heeft u de keuze om bijvoorbeeld te kiezen tussen verschillende kleuren en een spits of een plat dak. Speciaal comfort bij de rookgelegenheden bieden volledig afgesloten overkappingen. Deze zijn bij ons ook verkrijgbaar met een afsluitbare deur.

Producten vergelijken