Kantoortafels

Wat zou u doen zonder kantoortafels, of een bureau? Deze kantoortafels vindt u overal en in eender welk bedrijf. Sommige van onze bureatafels zijn in hoogte verzetbaar om een zo goed mogelijk ergonomie te kunnen garanderen bij uw werknemers. De meeste van onze kantoortafels behoren tot ons EUROKRAFT merk, daarvan kunnen wij een optimale kwaliteit aanbieden.

In de categorie Kantoortafels bieden wij u producten van de volgende merken aan: mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, Topstar, Paperflow.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
650
650
750
750
-
Relevant
Aantal artikelen: 282

Kantoortafels vindt u in ieder bedrijf.Zij vormen het centrum van de dagelijkse gang van zaken. Op hun oppervlakken veranderen het talent, de competentie en de ervaring van uw medewerkers in prestatie. Ze vormen tegelijkertijd het toneel en het gereedschap van de dagelijkse routine: bureaus. Een zogenaamd seculier meubelstuk wordt het middelpunt waar waarde binnen uw kantoor wordt gecreëerd. Deze positie maakt hem tot een belangrijke bouwsteen binnen uw kantoorontwerp. Wat we hiervan leren? Elke gedachte en elke cent die u besteedt aan het kiezen van het juiste bureau of de juiste bureausystemen betaalt zich terug. In harde munt.Misschien denkt u: bureaus is dat niet allemaal hetzelfde laken een pak? Nu, dat is te kort door de bocht zeker als het gaat om een doordacht kantoorconcept waarbij de gezondheid van uw medewerkers belangrijk is.Bureaus groeien afhankelijk van hun takenAls uw kantoor intensief wordt gebruikt geldt: Hoe meer uw medewerkers zich gedurende de werkdag verplaatsen, des te beter het voor hun constitutie en prestatiekracht is. Juist bij het plannen van de kantoorinrichting kan het aspect dynamisch werken niet sterk genoeg worden belicht; daarom komen in hoogte verstelbare bureaus in beeld. Bij VINK LISSE zijn gecombineerde sta-/zitwerkplekken van topproducenten als UPLINER of Mauser verkrijgbaar, met elektrische niveauregulering van 65 tot 125 cm, als apart bureau of een aaneengeschakeld model in een rechthoek met een hoek van 90°.Van werkplek naar kantoormeubelserieBureau, bureaustoel, verrijdbaar ladeblok – de werkplek is compleet. Echt? Nu begint het pas. In onze onlineshop is het complete pakket voor uw kantoorconcept verkrijgbaar, van hangmappenkast als afzonderlijk element tot uitgebreid assortiment kantoormeubelen. Hier verkrijgbaar: Alles – van basisuitrusting van uw kantoorruimte tot hoogwaardig systeemmeubilair in een consistent ontwerp. Combineerbaar, uitbreidbaar, aanpasbaar aan de individuele behoeften van uw bedrijf. Over een plan gesproken: profiteer van onze CAD-planning. We ondersteunen u met al onze ervaring en dat ook nog gratis. Workflow, ergonomie, ruimtevereisten, we laten niets aan het toeval over. Omdat het de moeite waard is: Neem contact met ons op, we helpen u graag verder. Competent en betrokken. Hebben we dat al genoemd? Service is onze kracht.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zwenkarmen | Ladeblokken | Kluizen | Geluiddempende wanden | Hoge kasten | Wandborden | BISLEY ladeblokken | office akktiv kantoortafels