0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Materiaal
 

Stempelklokken

Registreert u de werktijden van uw medewerkers nog in Excel of met briefjes? Dan is het hoog tijd voor een professionele en moderne oplossing: elektronische stempelklokken! Op de seconde nauwkeurig worden de tijden van komen en gaan alsook van pauzes door het apparaat geregistreerd.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Stempelklok K 600
voor max. 50 personen
Excl. BTW
463,50
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
USB-RFID-lezer TIMEMOTO RF-150
voor de registratie van medewerkers
Prijs op aanvraag
Nieuw
USB-vingerafdruklezer TIMEMOTO FP-150
voor de registratie van medewerkers
Prijs op aanvraag
Er zijn 10 artikelen gevonden
Stempelklokken
Adequate stempelklokken zijn voor een bedrijf onmisbaar. Niet alleen de werkgever, maar ook de werknemer profiteert van een goede tijdregistratie. Met een geschikte registratieklok kan de aanwezigheid van medewerkers zonder veel moeite worden geregistreerd. Vroeger was de stempelklok niet weg te denken uit elk goed functionerende bedrijf, tegenwoordig geldt dit voor de modernere registratieklok. De klokken zijn door de jaren heen sterk gemoderniseerd en veel registratieklokken functioneren tegenwoordig elektronisch. De installatie van deze apparaten vereist een regelmatige controle en onderhoud door de aanbieder. Hier dient men dus de afweging te maken tussen kosten en baten. Als toegangscontrole zorgt de elektronische stempelklok natuurlijk ook voor meer veiligheid, omdat voor onbevoegden de deuren gesloten blijven. De prikklok met stempel en papier roept in vergelijking met het elektronische model bijna nostalgische gevoelens op. Desondanks kan men met dit eenvoudige apparaat al een goede organisatie in het bedrijf bereiken en onderhoud door derden is niet nodig. Met een goede registratieklok worden geen uren meer vergeten en worden geen uit te voeren werkzaamheden vergeten. Een zinvolle investering voor een bedrijf en de werknemers.

Uw arbeidstijd, onze service
Deze webshop heeft apparaten voor de tijdregistratie van kwaliteitsaanbieders met de nodig kennis. Stempelklokken waarbij 50 personen via een enkel apparaat stempelen, vormen ook voor midden- en kleinbedrijven een functionele oplossing zonder onnodig hoge kosten. In de kantoorinrichting vallen de compacte apparaten nauwelijks op, maar ze verrichten hun dienst voor de individuele tijdeconomie op betrouwbare wijze. Vooral wanneer werknemers een uurloon uitbetaald krijgen, is de prikklok een degelijke oplossing om de arbeidstijd te registreren. Tijd is geld, daarom vindt u ook het bijpassende toebehoren voor de stempelklokken, bijvoorbeeld radiosignaalversterkers of netadapters, in ons aanbod. Daarbij worden alle bestelde goederen franco huis en met een terugnameservice van 30 dagen geleverd. Een service die u niet overal krijgt. Kies daarom voor de stempelklokken van VINK LISSE.
Producten vergelijken