Merk
Producttype
Materiaal

Tijdregistratie: positieve resultaten voor bedrijven en werknemersTijd is geld – nergens is dat meer van toepassing dan in de vrije economie. De precieze vaststelling van gewerkte uren is de basisvoorwaarde om de uiteindelijke opbrengst te kunnen bepalen. U als ondernemer profiteert niet alleen van een compleet beeld van gewerkte uren. Het loont ook voor uw werknemers als elk gewerkt uur op de juiste manier is geregistreerd en zo kan worden uitbetaald, dit kan met tijdregistratiesystemen en stempelklokken. De juiste hulpmiddelen voor tijdregistratie zijn te vinden in het assortiment van VINK LISSE.
Stempelklokken voor ieder bedrijfHoewel de tijd voor zowel kleine als grote bedrijven even snel voorbijgaat, zijn de kosten die gepaard gaan met de vaststelling van het gewerkte aantal uren, afhankelijk van het aantal werknemers, divers. Daarom bieden we het juiste tijdregistratiesysteem voor elke bedrijfsgrootte: Bent u een middelgroot bedrijf met 50 werknemers waarvan de salarissen zijn gebaseerd op uurloon? Zelfs met een voordelige elektronische tijdklok uit de onlineshop van VINK LISSE beschikt u over de exacte controle over de gewerkte uren en het aantal pauzes zonder afhankelijk te zijn van onderhoud of service van de fabrikant. Aan de andere kant profiteren grote bedrijven van externe diensten die worden gebruikt wanneer dat nodig is, we hebben het over digitalisering. De volledig elektronische gegevensverzameling binnen geïntegreerde factureringssystemen bespaart tijd, mankracht en middelen en daarmee geld. Er zijn echter nog meer mogelijkheden:​ samen met onze hoogwaardige producten beschikt u ook over meer veiligheid. Alleen degenen die als werknemer geregistreerd staan, hebben toegang tot gebouwen.
Stempelklokken als toebehoren voor kantoorinrichting: functioneel, variabel en coolOf het nu voor 200 of 2.000 medewerkers is: onze compacte complete systemen van Timemoto met wand-aansluiting en een modern TFT-display passen als een designelement in elke kantoorinrichting en in elk bedrijf. Voor persoonlijk timemanagement hoeven uw werknemers alleen nog maar af en toe op de klok te kijken. Bij VINK LISSE voeren wij een breed scala aan aantrekkelijke wandklokken in verschillende maten en materialen in het assortiment, in een representatief-cool tot een technisch-tijdloos ontwerp. Goed om te weten: onze artikelen worden gratis thuisbezorgd met een gegarandeerd 30-dagen retourrecht. Heeft u vragen? Bel ons!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zwenkarmen | Beschermmatten | Dienbladwagens | Kabeldoorvoeren | Ladeblokken | Kledingkasten | RAU ladeblokken | QUIPO ordnerkasten