0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Eigenschap
Hoogte
Kleur tafel
Oppervlak
Producttype
Uitrusting
 

Prikborden

Prikborden zijn praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik: ze zijn de perfecte plek voor notities, ideeën, werkplannen ... en alles wat u nog meer kunt bedenken. Koop nu een prikbord!
Er zijn 29 artikelen gevonden
| | |
MAUL - Prikborden
oppervlak geschikt voor pins
Excl. BTW
vanaf 79,90
Excl. BTW
vanaf 26,90
MAUL - Eindeloos wandbord
kurkoppervlak, staand
Excl. BTW
vanaf 115,-
MAUL - Eindeloos wandbord
kurkoppervlak, liggend
Excl. BTW
vanaf 115,-
Prikbord
van blauw vilt
Excl. BTW
vanaf 57,90
Prikbord
van grijs vilt
Excl. BTW
vanaf 57,90
MAUL - Presentatiewand, totale hoogte 1905 mm
bordafmetingen h x b = 1500 x 1200 mm
Excl. BTW
195,-
MAUL - Prikboard
blauw, textieloppervlak
Excl. BTW
vanaf 155,-
Excl. BTW
vanaf 48,90
QUIPO - Prikbord BASIC LINE
textieloppervlak blauw
Excl. BTW
vanaf 48,90
QUIPO - Prikbord BASIC LINE
textieloppervlak grijs
Excl. BTW
vanaf 48,90
Nieuw
Chameleon - Design prikbord zeshoekig
h x b x d = 600 x 600 x 16 mm
Excl. BTW
119,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 35,90
Prikbord
van natuurkurk
Excl. BTW
vanaf 43,90
Excl. BTW
vanaf 149,-
Excl. BTW
vanaf 92,90
Excl. BTW
vanaf 175,-
Er zijn 29 artikelen gevonden

Snelle en eenvoudige informatie – met prikbordenPrikborden voor analoge en snelle informatie: Vooral op de hectische werkdag, die de meeste kantoormedewerkers voor 90% achter hun pc doorbrengen, wordt het oog verfrist door analoge informatie op het prikbord. Bovendien hebben prikborden het kenmerkende voordeel dat ze snel en eenvoudig kunnen worden bijgewerkt!  • Houd uw medewerkers op de hoogte met prikborden: Speld bedrijfsnieuws, jobadvertenties en menu's op uw prikbord en alle medewerkers zijn in één oogopslag weer up-to-date!

  • Individuele werkplek dankzij prikborden: Notities, ideeën, boodschappenlijstjes of foto's, op het prikbord is er ruimte voor dit alles. Dit geeft u de mogelijkheid om werkgerelateerde informatie in één oogopslag overzichtelijk weer te geven.Prikborden: ToepassingstipsMen schrijft niet direct op prikborden, maar u bevestigt hierop informatiedragers met een pin. Dus met punaises of een prikker. De prikbordoppervlakken zijn gemaakt van kurk, stof of vilt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt de verschillende kleuren gebruiken als vormgevingselement voor uw presentaties of u kunt werken in overeenstemming met het design en de sfeer; bijvoorbeeld met het wandeffect: natuurgekleurde kurkpanelen van kurk zijn bijzonder geschikt tegen een witte achtergrond omdat dit de prikborden benadrukt, terwijl een wit prikbord op een witte muur de nadruk legt op het vastgepinde object.
Hier vindt u echte alternatieven voor het prikbord!Naast prikborden hebben wij een grote verscheidenheid aan presentatieschermen en borden die u ondersteunen bij uw presentatie.Wat dacht u van een whiteboard? Schrijf direct op het oppervlak met een whiteboardmarker. Na gebruik kunt u het bord gewoon met een droge spons schoonmaken en het bord is weer helder wit. Als u de voorkeur geeft aan papier als werkmedium, zijn flip-overs de juiste keuze. Bevestig gewoon een groot blok aan de klem op de flip-over en u bent klaar om met elke pen aan de slag te gaan. Projectiewanden worden gebruikt voor presentaties met beamers; wij bieden mobiele en vaste schermen in onze shop. In de categorie Presentatieschermen zijn mobiele schermen en borden verkrijgbaar; het verplaatsen van ruimte naar ruimte is geen probleem!
Andere nuttige producten voor uw presentatieU bent altijd optimaal uitgerust met presentatiekoffers, want daarmee heeft u altijd alles bij de hand wat u nodig heeft voor een presentatie. U moet veel laten zien? De aanwijsstok is uittrekbaar. Wilt u iets op maat knippen? Schaar, pen en papier liggen al voor u klaar in uw koffer. Bovendien zijn er ook zelfklevende stippen en presentatiekaarten verkrijgbaar.In onze winkel vindt u ook whiteboardtoebehoren. Wij raden magneetjes aan omdat ze uiterst flexibel en eenvoudig aan te brengen en net zo snel te verwijderen zijn. U kunt de verschillende kleuren ook gebruiken om iets te accentueren of onderwerpen te categoriseren.Wij helpen u graag verder met al uw vragen, neem contact met ons op!

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken