0800 235 8465 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Platformbreedte
Platformhoogte
Platformlengte
Werkhoogte
 

Rolsteigers – stevig en eenvoudig op te bouwen
Rolsteigers voor binnen en buiten zijn nodig bij montagewerkzaamheden, schilderwerk en andere reparaties op grotere hoogte. De hoogwerkers in ons onlineassortiment functioneren volgens het zelfvergrendelende schuifladderprincipe. Daarmee kunnen met slechts één hoogwerker verschillende hoogtes worden bereikt. Rolsteigers moeten veilig zijn, daarom biedt een balustrade rondom maximale veiligheid. De rolsteigers zijn eenvoudig in hoogte te verstellen en zonder veel moeite voor transport en opslag in te klappen. Professionele vouwsteigers zijn in opgebouwde en ingeklapte toestand eenvoudig te transporteren. Een aluminium vouwsteiger en een veiligheidsrolsteiger vindt u eveneens in het aanbod van onze webshop. Aan de steiger zijn vier zwenkwielen met een praktische parkeerrem aangebracht. Door een speciale scharnierconstructie kan de basissteiger eenvoudig worden in- en uitgeklapt. De aluminium klapsteiger kan dankzij een klauwmechanisme aan de schoorbalken eenvoudig worden opgebouwd. Onze rolsteigers passen in opgebouwde toestand nog steeds door deuropeningen. Daarnaast zijn de platforms variabel aan te brengen op alle sporthoogtes. Wij bieden een rolsteiger in professionele uitvoering aan met normaal en met breed platform. De rolsteigers zijn in beide varianten zonder gereedschap op te bouwen en ook op grote hoogte veilig te gebruiken.

Veelzijdig toepasbare en veilige rolsteigers
Onze rolsteigers vindt u natuurlijk in de categorie ladders. Deze categorie bevat hoogwaardige rolsteigers en werkplatforms alsook praktische ladders voor binnen en voor bedrijfsterreinen. Rolsteigers worden als werksteiger, als beschermingsvoorziening of voor bekisting gebruikt. Veiligheid staat bij dergelijke producten voorop. Rolsteigers zijn meestal gemaakt van metaal en bestaan uit gestandaardiseerde componenten. Desalniettemin zijn de bij de productie gebruikte materialen zeer robuust en duurzaam. Rolsteigers kunnen dankzij de componenten zeer snel worden opgebouwd en afgebroken. De doordachte constructies garanderen een optimale bewegingsvrijheid, veiligheid en stabiliteit. Uiteraard hebben de rolsteigers een antislip platform, zodat er ook bij regenachtig weer geen ongelukken gebeuren.

Rolsteigers

Zowel binnen als buiten zijn kwalitatief hoogwaardige, praktijkgerichte en antislip rolsteigers de professionele basis voor veilig werken. Wij bieden u een groot assortiment van modellen in verschillende werkhoogtes voor een comfortabele en veilige beklimming. De steigers zijn verkrijgbaar als vouwsteiger of als rolsteiger.
Er zijn 5 artikelen gevonden
| | |
Veiligheidsrolsteiger
voor binnentoepassing
Excl. BTW vanaf 659,-
Veiligheidsrolsteiger
voor binnen- en buitentoepassing
Excl. BTW vanaf 1.030,-
Excl. BTW vanaf 641,-
Aluminium vouwsteiger
in modulaire constructie, platformafmeting: l x b = 1,55 x 0,60 m
Excl. BTW vanaf 439,-
Rolsteiger in professionele uitvoering
van aluminium, platform: l x b = 2,45 x 0,6 m
Excl. BTW vanaf 1.760,-
Er zijn 5 artikelen gevonden
Producten vergelijken