0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Breedte
Breedte opening
Diepte
Hoogte
Hoogte inwerpopening
Kleur
Materiaal
Oppervlak
Sluiting
 

Brievenbussen

Over het nut van brievenbussen hoeven we het niet te hebben. Over afmetingen, materiaal en design wel! Wat voor brievenbus wilt u graag hebben? Van roestvast staal of plaatstaal? Met een schuin dak of een recht dak? Afgerond of liever hoekig? Extra groot of standaard? Er zijn talrijke mogelijkheden, dus kijk eens rond en kies uw favoriet.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Standaard brievenbus
met opklapbaar schuin dak, plaatstaal
Excl. BTW
59,90
Standaard brievenbus
met opklapbaar schuin dak
Excl. BTW
104,90
Excl. BTW
169,-
Grote brievenbus
h x b x d = 443 x 330 x 142 mm
Excl. BTW
74,90
Brievenbus
met opklapbaar schuin dak, plaatstaal
Excl. BTW
52,90
Brievenbus
met opklapbaar schuin dak, roestvast staal
Excl. BTW
129,-
Brievenbus
met recht dak, roestvast staal
Excl. BTW
115,-
Brievenbus
met recht dak, plaatstaal
Excl. BTW
59,90
Design-brievenbus
h x b x d = 480 x 322 x 150 mm
Excl. BTW
139,-
Nieuw
Bezorgbox
met inwerpopening voor brieven
Excl. BTW
649,-
Nieuw
Brievenbus XXL
b x h x d = 390 x 650 x 315 mm
Excl. BTW
539,-
Nieuw
Brievenbus
met krantenvak boven
Excl. BTW
229,-
Nieuw
Brievenbus
met krantenvak onder
Excl. BTW
299,-
Nieuw
Brievenbus
conform EN 13724
Excl. BTW
54,90
Nieuw
Brievenbus
met krantenrol
Excl. BTW
82,90
Er zijn 16 artikelen gevonden

Brievenbussen – uw post krijgt een veilig plekjeU weet heel goed dat een brievenbus onmisbaar is zodat uw post veilig en snel aankomt. Maar wist u ook dat er voor brievenbussen standaardspecificaties zijn die het leven van postbodes en ontvangers gemakkelijker moeten maken? En heeft u ooit overwogen hoe een brievenbus uw postbezorging kan vereenvoudigen? Laten we het eens van dichterbij bekijken!
Op het juiste moment met de juiste ontvanger – dat begint met de brievenbusZodra u erover nadenkt om een nieuwe brievenbus te kopen voor uw buitenruimten binnen het bedrijf moeten niet alleen materiaal, afmetingen en kleuren een rol spelen. Interessanter is of het voor u interessant is om meerdere modellen te bestellen.De voordelen liggen voor de hand: als u brievenbussen voor verschillende afdelingen opstelt en op uw website de verschillende afdelingen een eigen postadres toekent, bespaart u een tijdrovende sortering en distributie. Als de bezorger bekend is met het systeem, zal er geen verwarring optreden. Dit werkt vooral goed als u voor de brievenbussen van de verschillende afdelingen verschillende kleuren kiest. Voor een uniform uiterlijk kiest u dezelfde vorm. Wat goed dat de modellen op VINK LISSE meestal in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.Het kan ook de moeite lonen als u naast de standaardmodellen voor brieven ook voor versies met een grote capaciteit kiest, met een tweede compartiment voor volumineuze post. Zo wordt de bezorger niet in de verlegenheid gebracht om zendingen ergens in te proppen of op ongepaste plaatsen neer te leggen of af te geven.
Zijn er normeringen voor brievenbussen en postbussen?Goed om te weten: de standaard DIN EN 13724 zorgt ervoor, dat standaard brievenbussen voor een soepele logistieke afwikkeling zorgen. De volgende specificaties zijn van toepassing, onder andere:  • Het bezorgen van een C4-envelop zonder knikken of beschadigingen

  • Hoge bescherming tegen de inwerking van weersinvloeden en corrosie bij gebruik buiten (dus droge post)

  • Een stapelhoogte van minimaal 40 mm (zoveel ruimte voor veel post)

  • Stabiliteit tegen inbraak


Als u nog vragen heeft over het aanbod aan brievenbussen voor het inrichten van uw buitenruimtes kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met VINK LISSE.

Producten vergelijken