0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Formaat max.
Max. foliedikte
Min. foliedikte
Opwarmtijd
 

Lamineerapparaten

Lamineerapparaten helpen u belangrijke documenten efficiënt te beschermen tegen vocht, vuil, slijtage en beschadigingen. Of het nu om certificaten, diploma's, prijslijsten of presentatiedocumenten gaat – de apparaten maken uw documenten dankzij de gelaste folie robuust, duurzaam en bestand tegen vervalsing.
Er zijn 7 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 86,20
Excl. BTW
vanaf 121,30
GBC - Lamineerapparaat
systeem PREMIUM
Excl. BTW
221,50
Excl. BTW
299,50
Leitz - Lamineerapparaat
systeem i-LAM OFFICE
Excl. BTW
vanaf 89,30
Nieuw
Leitz - Lamineerapparaat
systeem iLAM TOUCH 2
Prijs op aanvraag
Nieuw
Leitz - Lamineerapparaat
systeem iLAM TOUCH TURBO PRO
Prijs op aanvraag
Er zijn 7 artikelen gevonden
Bescherming en beveiliging van belangrijke documenten door lamineerapparaten
Lamineerapparaten garanderen optische en praktische kwaliteit van belangrijke documenten. Hoogwaardige documenten worden niet alleen gelamineerd om ze te beschermen, maar ook om ze mooier te maken. Een goede laminering maakt documenten wezenlijk hoogwaardiger, maar waartegen diezelfde laminering kan beschermen, dat is wat echt telt. Door de gelaste folie zijn documenten beschermd tegen vuil en vocht en kunnen ze van hand tot hand gaan zonder meteen versleten te raken. Bovendien is het moeilijker om gelamineerde documenten te vervalsen. De apparaten vindt u in bijna elk bedrijf. Niet alleen foto's, getuigenschriften en certificaten worden vaak gelamineerd, maar ook menukaarten, prijslijsten en presentatiemateriaal. Een goed lamineerapparaat kan veelvuldig worden gebruikt om belangrijke of veelgebruikte papieren robuuster en fraaier te maken. Een verfijnd bedrijf laat zich zo van zijn beste kant zien. Een lamineerapparaat is vandaag de dag niet meer weg te denken onder de kantoorbenodigdheden.

Het juiste lamineerapparaat kiezen.
Eenvoudige lamineerapparaten zijn geen dure investering. Ze beantwoorden niet alleen aan hun doel, maar bieden ook de best mogelijke kwaliteit. VINK LISSE biedt BASIC-modellen, die zeer geschikt zijn voor de eenvoudige laminering van gewone A4'tjes, maar ook OFFICE-modellen voor regelmatig gebruik, die een betere capaciteit leveren. Daarnaast hebben wij PREMIUM-modellen voor veelvuldig gebruik en PROFI-modellen, waarbij het apparaat de foliedikte en instellingen zelf bepaalt. De aangeboden apparaten zijn allemaal energie-efficiënt en schakelen automatisch uit wanneer ze niet worden gebruikt. Naast het 'lamineerapparaat A4’ is er ook een 'lamineerapparaat A3’ en lamineerhoezen met verschillende dichtheid en functie. Afhankelijk van de toepassing kan men het juiste lamineersysteem kiezen. Door het aanbrengen van een sterke, doorzichtige laag lamineerfolie wordt voor stabiliteit, waterdichtheid, fraudebestendigheid en een hoogwaardige optiek gezorgd.
Producten vergelijken