Statafels

Of het nu een staande vergadering is of een koffiepauze bij een workshop: bistrotafels zijn veelzijdige tafels voor tal van gelegenheden. Ontdek de juiste bistro- en statafels voor uw bedrijf bij VINK LISSE – van de klassieke statafel en de elegante bistrotafel tot de diepe loungetafel.

In de categorie Statafels bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, MAUL.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
450
450
1140
1140
-
Relevant
Aantal artikelen: 28

Bistrotafels – communicatieve ontmoetingsplaatsen in het bedrijfDe veelzijdige tafels zijn al lang populair bij restauranthouders. Maar ook in bedrijven, werkplaatsen en kantoren bewijzen de multitalenten hun voordelen. Met hun kleine en compacte ontwerp nemen bistro- en statafels heel weinig plaats in. Dit betekent dat ze zelfs in de kleinste ruimten kunnen worden opgesteld. Als ze niet nodig zijn, kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen.Maar of u nu permanent statafels in het bedrijf wilt plaatsen of ze wilt gebruiken bij bepaalde gelegenheden zoals evenementen: bistrotafels zijn een geweldige manier om communicatie te bevorderen, op een ongecompliceerde manier met anderen samen te komen en uw rug te ontlasten van het zitten aan een bureau.Verscheidenheid aan bistro- en statafelsBistrotafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen: van hoog tot laag, van rond tot vierkant, van inklapbaar tot in hoogte verstelbaar. Afhankelijk van het doel waarvoor u een geschikte bistrotafel zoekt, komen verschillende modellen in aanmerking. Als u bijvoorbeeld slechts over een klein aantal vergaderzalen beschikt en een aanlooppunt nodig hebt voor korte besprekingen, bent u goed uitgerust met één of meer hoge statafels.Statafels kunnen ook worden gebruikt als communicatieve ontmoetingsplaatsen in de werkplaats. Geschikte modellen moeten robuust en bijzonder stabiel zijn. Klapmodellen zijn bijzonder geschikt voor gebruik op conferenties, terwijl een representatieve bistro- of statafel kan worden gebruikt als wachtpunt in de ontvangstruimte van uw bedrijf. Deze kan ook dienen als presentatievlak voor brochures en formulieren. Met weerbestendige bistrotafels kunt u ook in de buitenfaciliteiten van uw bedrijf communicatieve ontmoetingsplaatsen in de open lucht creëren.Hebt u nog vragen over de keuze en aanschaf van bistro- of statafels? Neem dan gerust contact met ons op. U krijgt van ons competent en deskundig advies. We kijken ernaar uit om u te helpen!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Dienbladwagens | Zwenkarmen | Ladeblokken | Kabeldoorvoeren | Beschermmatten | Kledingkasten | Topstar-bureaustoelen en -directiestoelen