0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Borstwering
Breedte
Deurhoogte
Element-uitvoering
Hoogte
Kleur van de muurbevestiging
Lengte
Leverbare kleuren
Materiaal
Plafonduitvoering
Type deur
Uitvoering universele cabines / systeemkantoren
Vrije hoogte
Wandhoogte max.
 

Systeemkantoren

Haal meer uit uw bedrijf! Meer ruimte, meer rust, meer productiviteit. Met systeemkantoren creëert u aparte ruimtes in grote productieruimtes of industriehallen. Zo houdt u de processen vanuit een centraal punt in het oog en kunt u zich tegelijkertijd op uw kerncompetenties concentreren. En als het er eens luidruchtig aan toe gaat, doet u gewoon de deur dicht.
Er zijn 24 artikelen gevonden
| | |
EUROKRAFT - Ruimtesysteem
uitwendige afmeting: b x h = 1150 x 2600 mm
Prijs op aanvraag
Systeemscheidingswand
dicht wandelement
Excl. BTW
159,-
Systeemscheidingswand
glaswandelement, enkel glas
Excl. BTW
vanaf 279,-
Excl. BTW
1.475,-
Systeemscheidingswand
glaswandelement, dubbel glas
Excl. BTW
vanaf 379,-
EUROKRAFT - Ruimtesysteem
paneel voor dak, dubbelzijdig, zuiver wit RAL 9010
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Onderkomen voor vuilnistonnen
4-zijdig gesloten, met deuren
Excl. BTW
1.345,-
Onderkomen voor vuilnistonnen
3-zijdig gesloten, met deuren
Excl. BTW
1.045,-
Excl. BTW
819,-
Scheidingswandsysteem, flexibel, wanddikte 82 mm
enkel deurelement, h x b = 2093 x 936 mm
Prijs op aanvraag
Scheidingswandsysteem, flexibel, wanddikte 82 mm
element voor dubbele deur, hxb = 2093 x 1789 mm
Prijs op aanvraag
Er zijn 24 artikelen gevonden

Scheidingswandsystemen en systeemkantoren: Benut het vloeroppervlak beter!Grote magazijnen en productiehallen en grote kantoorruimtes zijn perfect voor moderne bedrijfsprocessen, maar soms wordt het behoorlijk luidruchtig, vies of te hectisch. Onze systeemkantoren en scheidingswanden creëren stille kantoorunits midden in de drukte, zonder ombouwmaatregelen of moeizame planningen.Waarom maakt men gebruik van systeemkantoren of scheidingswandsystemen?Hoewel open vloeren in magazijnen, productie en administratie perfect aanpasbaar zijn aan de moderne arbeidsomstandigheden, wordt al snel contraproductief geluid gegenereerd. Zelfs stof, vuil of rondvliegende vonken zijn nauwelijks te combineren met stil werken aan het bureau. Last but not least, het voortdurend komen en gaan en het gebruik van transportvoertuigen belemmeren de concentratie.Ruimtesystemen zoals systeemkantoren en scheidingswandsystemen zorgen voor een ruimte-in-ruimteconcept dat bijzonder flexibel en effectief is en alle problemen m.b.t. grote vloeroppervlakken elimineert.U kunt de universele cabines in verschillende uitvoeringen vrijwel overal neerzetten en er bijvoorbeeld voor zorgen dat het kantoor van de voorman midden in de productiehal staat waar alles gebeurt en dat toch zorgt voor rust en stilte. In tegenstelling tot vaste ruimtes hoeft u geen verbouwingen uit te voeren, maar zet u de systeemkantoren in korte tijd en zonder funderingswerkzaamheden op. Dit verlaagt niet alleen de kosten, maar maakt het ook mogelijk om de cabines snel te verplaatsen of te demonteren indien nodig.Hoe plan ik systeemkantoren of universele cabines?Het flexibele gebruik van onze universele cabines en systeemkantoren geeft u alle vrijheid die u nodig heeft als het gaat om ontwerp en doelgerichtheid. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk te vertalen, dient u vooraf rekening te houden met de volgende aspecten:  • Benodigde vloeroppervlakte en het aantal verdiepingen in relatie tot de ruimtelijke omstandigheden in het bedrijf

  • Vereiste geluidsisolatie volgens EN ISO 717-1:2013-06 in verhouding tot de gemiddelde waarden van de omgeving

  • Benodigde aansluitingen voor water, elektriciteit (normaal en/of krachtstroom)

  • Noodzakelijke egalisatiewerkzaamheden op oneffen vloeren, enz.

  • Speciale voorzieningen zoals WC, EDP-verlichting

  • Privacy door massieve wandelementen versus zicht rondom door beglazing


U kunt al deze overwegingen individueel vertalen of de planning direct in onze ervaren handen leggen. Hoe dit er in de praktijk uitziet, kunt u zien in het projectvoorbeeld van Grosshaus. Als u vooraf een eerste indruk wilt krijgen, kunt u ook onze planningshulp voor scheidingswandsystemen en systeemkantoren gebruiken.Waar plaats ik scheidingswandsystemen?In moderne open kantoortuinen zijn scheidingswanden de meest flexibele manier om stillere werkplekken te creëren zonder een vaste structuur op het vloeroppervlak. Dankzij toevoegingen zoals vastzetbare meubelwielen gaat het herontwerpen en opnieuw inrichten bijzonder snel.Een scheidingswandsysteem met een deur biedt nog meer privacy en wordt vooral gebruikt voor het creëren van vergaderzalen of spreekkamers in grote open ruimtes. Met stijlvolle elementen en de keuze tussen massieve en glazen wanden, richt u, analoog aan het systeemkantoor, nieuwe ruimtes in die voldoen aan uw behoefte aan privacy of meer overzicht.Onze Connect-scheidingswanden zijn in het bijzonder weer onder te verdelen in werkplekken in de productie of het magazijn. Ze bieden niet alleen een zekere mate aan bescherming tegen lawaai en vuil, maar kunnen ook worden gebruikt als stellingoppervlak voor kleine onderdelen of gereedschappen. In onze planningsinformatie voor Connect-scheidingswanden kunt u lezen hoe u de verschillende elementen op een verstandige manier in elkaar kunt zetten.Graag maken wij voor u een persoonlijke offerte of lichten wij uw vragen over onze ruimtesystemen van Eurokraft en andere merken persoonlijk toe. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Producten vergelijken