Pc-meubels

De beste plek voor technische snufjes: pc-meubels. Daarmee vinden computers, printers, laptops en andere randapparatuur een comfortabele, veilige en opgeruimde plek. En u heeft meer ruimte op uw bureau. Ook de vele kabels zijn met het juiste toebehoren netjes opgeborgen. Zo kunt u zich op het echte werk concentreren.

Pc-meubels & computermeubels – Mama heeft altijd gelijk!We zijn weliswaar allang de periode ontgroeid waarin onze moeders ons met vermanende stem opdroegen om op te ruimen. Toch zit een bepaalde zin nog steeds in het achterhoofd: Orde is het halve werk.Hoewel we nog steeds gissen wat de andere helft uitmaakt, zijn opgeruimde werkplekken in het bedrijf een noodzaak – al was het maar om te voorkomen dat je de hele dag naar formulier X of bestelling Y moet zoeken. Zijn moderne pc-meubels het bewijs dat moeders overal gelijk in hebben? Misschien. Maar bovenal zijn ze praktisch. Praktisch onmisbaar.In Kabelspaghetti zitten weliswaar geen calorieën, maar het is desondanks niet gezondBij VINK LISSE speelt de gezondheid van medewerkers ook een belangrijke rol in het productgebied Bedrijf. Daar heeft kabelspaghetti gewoon niets te zoeken. Want als werkgereedschappen, pc's en printers netjes in bijpassende pc-kasten en werkstations verdwijnen en zich op strategische plaatsen contactdooslijsten bevinden, kun je ook nergens meer over struikelen.Let op: Het maakt niet uit hoe draadloos de technologie ook is, aan het einde van de overdrachtsketen ligt altijd een kabel! En deze ligt helaas veel te vaak in de weg. Deze hindernisbaan ruimt u met computerwerkplekken voor industrie en werkplaats gewoon uit de weg. Het maakt ook uw bedrijfsbalans gelukkig, ten slotte hoeft u niet constant nieuwe apparatuur te kopen, omdat iemand deze van de tafel heeft gerukt.Nog een groot pluspunt: pc-meubels voor de meest verschillende bedrijfsgebieden vormen een goede gelegenheid om in beweging te blijven. Aan werkstations waaraan je staande werkt, kunt u bij het typen een paar kniebuigingen of rekoefeningen doen. En wie een pc-tafel op rollen door de werkplaats duwt, doet iets voor de armspieren. Dat zou mama zeker leuk gevonden hebben.Wat voor de werkplaats geldt, geldt natuurlijk ook voor het kantoor: Een computerwerkplek moet ondanks alle concentratie toch heel flexibel zijn en moet zich kunnen aanpassen aan de omgeving en de medewerkers. Wij bij VINK LISSE hebben daarover meer dan één idee paraat!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kluizen | Kleedkamerkasten | Legbordstellingen | Lade-indelingen | Kledingkasten | Transportkoffers | RAU computerkasten | ANKE computerkasten