0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Deurbreedte max.
Deurhoogte
Hoogte
Inwendige deurhoogte
Kleur
Maaswijdte
 

Veiligheidshekken

Een veiligheidshek of beschermingsgaas is bij draaiende machines en installaties onmisbaar voor de bescherming van personen en systemen. Bij ons vindt u zowel flexibele veiligheidshekken als vaste machineveiligheidshekken!
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Axelent - Hoekelement CONTOUR 90°
voor machineveiligheidshek X-GUARD CLASSIC
Excl. BTW
vanaf 399,-
Axelent - Vloerstaander
voor machineveiligheidshek X-GUARD LITE
Excl. BTW
vanaf 77,90
Excl. BTW
vanaf 125,-
Excl. BTW
vanaf 369,-
Axelent - Vloerstaander
voor scheidingswandsysteem X-STORE
Excl. BTW
vanaf 31,90
Inkoophandboek voor de categorie Veiligheidshekken
Er zijn 14 artikelen gevonden
Veiligheidshekken als optimale ruimteverdelers
Veiligheidshekken, systeembouw en scheidingswanden bieden een optimale ruimte-indeling in bedrijven en voldoen hierbij ook aan complexe veiligheidseisen. Hier in de webshop vindt u ruimtesystemen die deze bedrijfsinrichting voor een attractieve prijs-kwaliteitsverhouding mogelijk maken. VINK LISSE biedt al sinds vele jaren bedrijfsoplossingen van geselecteerde producenten en leveranciers aan die aan de hoogste bedrijfseisen voldoen. De veelzijdige flexibiliteit van deze ruimtesystemen is onmiddellijk zichtbaar. Voor de bijzonder eenvoudige personen- en inrichtingsbescherming bieden verplaatsbare beschermroosters zoals een scheidingswand een praktische oplossing. Vast geïnstalleerde scheidingswanden en veiligheidshekken voor machines die manshoog of tot het plafond worden ingebouwd zijn ook beschikbaar. Met speciaal veiligheidsglas uitgerust bieden de scheidingssystemen een vrije blik; hierdoor worden de lichtverhoudingen in de binnenruimte verbeterd. Complete ruimtesystemen bieden bovendien een betrouwbare stofbescherming voor gevoelige apparaten en machines.

Veiligheidshekken snel gemonteerd– eenvoudig gedemonteerd
Vergeleken met omvangrijke ruimtesystemen in gesloten ruimtes zijn mobiele beschermroosters door hun snelle montage en demontage ook voor eventuele tussenopslag zeer geschikt. De afzonderlijke roosters worden alleen indien nodig tevoorschijn gehaald en worden later weer opgeborgen. Hierdoor is er plaats voor alle tussenliggende werkzaamheden waarbij geen extra bescherming nodig is. Ook op een gewijzigd machinepark of een nieuwe inrichting van werkplaatsen kan met deze scheidingssystemen optimaal worden gereageerd. De veiligheidshekken zijn van staal met poedercoating, in verzinkte uitvoering en nog andere uitvoeringen verkrijgbaar. Bestel uw hoogwaardige ruimtesysteem nu online met 3 jaar minimumgarantie en profiteer van de goed gesorteerde keuze uit toebehoren en andere aanbouwelementen. Mocht u nog vragen hebben rond de keuze van een veiligheidshek, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Producten vergelijken