Vaten, tanks, tonnen

Bij ons vindt u de juiste tonnen voor gassen, stortgoed en vloeistoffen: tanks, tonnen en vaten die hun betrouwbaarheid in de industrie hebben bewezen. U kunt kiezen wat bij uw wensen past: ons aanbod omvat zowel kleinere tonnen met kleinere opslagcapaciteit als grote opslagtanks met honderden liters inhoud.

In de categorie Vaten, tanks, tonnen bieden wij u producten van de volgende merken aan: CEMO, PRESSOL, Rubbermaid, EUROKRAFTbasic.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
173
173
1950
1950
-
Relevant
Aantal artikelen: 122

Kunststof tanks, tonnen en vaten voor vloeistoffen en vaste stoffenAls er thuis iets wordt geknoeid, is een doek voldoende om het weer op te lossen. De situatie is anders met vloeistoffen in het magazijn. Hier kan zelfs een klein lek een bron van gevaar vormen voor mens en milieu. U kunt dit het beste voorkomen met kunststofvaten, -tanks en -tonnen van VINK LISSE.


Elk bedrijf dat zich bezighoudt met het verwerken van chemicalïen, moet een aantal vaten in zijn bezit hebben om zijn olïen, zuren en andere chemicaliën te kunnen opslaan.Stapelbaar, robuust en veelzijdig – onze kunststofvaten voor opslag en transportHeeft u zich ooit afgevraagd waarom vaten bolvormig zijn? Heel eenvoudig: omdat ze zo heel eenvoudig van de ene plaats naar de andere te rollen zijn. Voor vloeistoffen in de industrie is rollen niet altijd aan te bevelen. Daarom leveren wij ook vaten met praktische handgrepen correcte vathandling. Het aftappen en overhevelen wordt vergemakkelijkt door praktische aftapkranen. Vaten met een brede hals zijn bijzonder gemakkelijk schoon te maken vanwege hun grote openingen. Al onze kunststofvaten zijn stapelbaar en sommige zijn geschikt voor vaste stoffen en vloeibare. U kunt echter ook kiezen voor handige jerrycans.Wij hebben ook ronde tonnen voor een steriele ruimte en voor de voedingindstrie. Deze inlegbakken hebben een apart icoontje waarbij een mes en vork zichtbaar is. Ontdek hier welke magazijnbakken u kunt gebruiken in een ruimte waar alleen voeding wordt verpakt.

Tanks en containers voor grote hoeveelhedenMocht het zo zijn dat vaten aan hun tax zitten, vindt u bij VINK LISSE olie- en dieseltanks voor binnen en buiten. We hebben ook IBC-containers die met behulp van een stalen frame op een pallet kunnen worden bevestigd. U kunt ze weliswaar niet rollen, maar ze bieden evenveel ruimte als acht, tien of zelfs meer vaten.Cilindervormig en bolvormig of vierkant: onze kunststoftanks en vaten zijn gemaakt van robuuste materialen die, afhankelijk van het ontwerp, bestand zijn tegen zuren, brandveilig en/of geschikt voor levensmiddelen zijn. Om ervoor te zorgen dat u beschermd bent tegen alle onvoorziene omstandigheden in de omgang met gevaarlijke stoffen, zijn bij ons in de shop opvangbakken in verschillende afmetingen en absorptiemiddelen verkrijgbaar.Heeft u nog vragen? Interessante informatie over de omgang met gevaarlijke stoffen, over het veilig over hevelen met handpompen en over opvangbakken van glasvezelversterkte kunststof kunt u lezen in onze inkoophandboeken of u vraagt het ons persoonlijk.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wijdhalsvaten | Transportkoffers | Etikethouders | Bokladders | Palletframes | Roosters