Fietsenrekken

Geef werknemers en gasten een goede reden om te fietsen. Met fietsenrekken en fietsboxen kunt u een veilige plaats bieden om fietsen te stallen. Of het nu gaat om grondrekken, aanleun- of gevelstallingen: op VINK LISSE vindt u ADFC-gecertificeerde fietsenrekken voor individueel gebruik of voor rijverbindingen, maar ook overdekte fietsgarages – fietsvriendelijk, ruimte- en plaatsbesparend.

In de categorie Fietsenrekken bieden wij u producten van de volgende merken aan: PROCITY, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, VAR.

Relevant
Aantal artikelen: 97

Fietsenrekken – fietsen veilig parkerenVeilige fietsenstalling is voor veel werknemers een belangrijk criterium om met de fiets naar het werk te komen. Met fietsenrekken zorgt u ervoor dat werknemers, klanten, gasten en zakenpartners hun fiets veilig buiten kunnen stallen. Overdekte fietsgarages bieden het voordeel dat ze bescherming bieden tegen de weersomstandigheden. Dankzij de fietsklembeugels staan fietsen op het bedrijfsterrein niet willekeurig tegen muren of hekken geleund, maar netjes geparkeerd in fietsenrekken, fietsboxen en co.Als u een groot aantal stallingsplaatsen nodig hebt, kunt u ook fietsenrekken monteren als rijverbinding. Modulaire fietsklembeugels met extra brede, velgbeschermende standaards zijn bijzonder handig. Deze zijn door de ADFC getest en onderscheiden voor hun hoge kwaliteit. Alle ADFC-gecertificeerde fietsenrekken en fietsgarages zijn stabiel, vriendelijk voor de fiets, plaats- en ruimtebesparend, uitbreidbaar en elegant van ontwerp.Hebt u vragen over structurele eisen of installatiemogelijkheden? Wij helpen u graag bij de planning en plaatsing van uw fietsenrekken – neem gewoon contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Gereedschapsboxen | Rolsnijders | Gereedschapshouders | EUROKRAFTpro-fietsenrekken | EUROKRAFTpro-afvalbakken en -asbakken