Kantoorkasten

Heeft u nood aan dossierkasten om uw dossiers in op te bergen? Wij hebben de oplossing. Ontdek bij ons de beste archiefkasten en alles om uw kantoor tip top in orde te houden.

In de categorie Kantoorkasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: mauser, C+P, EUROKRAFTpro, BISLEY, EUROKRAFTbasic, Paperflow, Wolf.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
450
450
2200
2200
-
Relevant
Aantal artikelen: 333

De ordehandhavingsautoriteit: kantoorkasten en universele kastenBureau, verrijdbaar ladeblok, stelling en kast. Het basiskwartet van kantoormeubilair zou niet denkbaar zijn zonder de kantoorkast. En niet alleen als een oversized ordnerkast met zes dossierhoogtes en vijf legborden. Kantoorkasten en universele kasten fungeren als kardinale opbergmeubels en zorgen voor structuur en orde op kantoor, ongeacht de afmetingen, het uiterlijk of de structuur van het kantoor.Of het nu gaat om één speler of om een seriester: design en technologie voor elke smaak.Wij hebben kantoorkasten en universele kasten van de beste leveranciers op de markt voor kleine en grote budgetten. Het ontwerp, het materiaal en de uitstraling van de door ons aangeboden modellen bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ordnerkast te integreren in bestaande kantoormeubelseries of om uw bestaande kantoorarchitectuur aan te vullen met bijpassende universele kasten.Met kunststof gecoate spaanplaat in ahorn-, beuken- of notenhoutdecor, klassiek wit of lichtgrijs of massief plaatstaal, gelakt in RAL-kleuren zoals antracietgrijs of ultramarijnblauw – welk design mag het zijn? En er zijn nauwelijks grenzen: van de verrijdbare onderkast tot de stalen kast met brandwerende deuren en het vleugeldeurmodel met 4 legborden en deuren met zichtvenster, voor elke behoefte is er wel iets te vinden. Wilt u flexibiliteit voor uw kantoorkasten? Dankzij de individueel in hoogte verstelbare kunststof voetjes is het geen probleem om oneffenheden in de vloer te compenseren. Bij kasten met geperforeerde roostergaten kunnen de hoogteniveaus van de legborden in afstanden van 32 mm individueel worden aangepast.Oh ja, veiligheid is natuurlijk de hoogste prioriteit, zelfs voor gevoelige gegevens. In een universele kast van plaatstaal met driepuntsvergrendeling en draaicilinderveiligheidsslot met wisselcilinder zijn uw documenten zeker in goede handen. En omdat wij hiermee bezig zijn, ontvangt u bij VINK LISSE uiteraard ook de afsluitbare hangmappenkast voor de juiste opslag van uw patiëntendossier.Als het niet genoeg is voor vleugeldeuren: schuifdeurkasten, roldeurkasten. En meer.Bij smalle doorgangszones lossen roldeuren of schuifdeuren een ruimteprobleem op dat wordt veroorzaakt door de draaicirkel van vleugeldeuren. Er worden dus kantoorkasten ter beschikking gesteld, maar we hebben ook een heleboel andere nuttige artikelen uit het kantoorassortiment voor u in petto – is er een behoefte? Praat met ons, we zullen u uitrusten.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Lockerkasten | Aluminium boxen | Sleutelopbergplek | Wandvitrines | EHBO-kasten | Legbordstellingen | EUROKRAFTpro garderobekasten | QUIPO garderobekasten