0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
 

Strokengordijnen

Strookgordijnen zijn ideaal als machinebescherming of halscheiding. Ook als voordelige afdekking van grote poorten kunt u kunststof strokengordijnen gebruiken. Ze sluiten goed af en openen slechts in de breedte van het te passeren voertuig of de lading. Uiterst praktisch!


Strookgordijnen zijn op aanvraag op maat leverbaar. Voor een exact en correcte opname van de bestelling neemt contact met ons op.

Er zijn 5 artikelen gevonden
| | |
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 300 x 3 mm
Excl. BTW
vanaf 54,90
vanaf€ /  54,90
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 200 x 2 mm
Excl. BTW
vanaf 47,90
vanaf€ /  47,90
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 400 x 4 mm
Excl. BTW
vanaf 64,90
vanaf€ /  64,90
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 300 x 2 mm
Excl. BTW
vanaf 45,90
vanaf€ /  45,90
Excl. BTW
vanaf 245,-
vanaf€ / m 4,90
Er zijn 5 artikelen gevonden
Strookgordijnen: de transparante bescherming
Strookgordijnen bestaan uit transparante kunststof stroken met afgeronde randen waardoor een probleemloze doorgang mogelijk is. Elke pvc-strook wordt op een speciale rail bevestigd. Daarom kunnen de stroken ook probleemloos afzonderlijk worden vervangen. In onze webshop zijn reservestroken verkrijgbaar op een voordelige rol van 50 m; defecte kunststof stroken kunnen zo heel eenvoudig worden vervangen. Afhankelijk van de overlappingsgraad van de afzonderlijke stroken bieden de stroken u bescherming tegen vuil, kou, stofdeeltjes en geluid. Kies online in onze veelzijdige shop uw individuele strookgordijn als zwenkbaar, stijf, of zijdelings verschuifbaar model uit. De strookgordijnen kunnen voor of onder de bovendorpel worden aangebracht en zijn in hoogtes tussen 2000 en 5000 millimeter beschikbaar. De vereiste raillengte wordt compleet geleverd met een zijdelingse eindaanslag en praktische klemveer. Let er bij uw bestelling op, dat u voor opzij schuiven steeds genoeg ruimte hiervoor berekent.

Strookgordijnen voor productieruimtes en koelruimtes
Strookgordijnen zijn de optimale afscheidingsvorm voor productieruimtes, afzonderlijke- en verwarmde gebieden in productiehallen en koelruimtes. Ze bestaan uit kunststof stroken die naar keuze transparant of gekleurd zijn. Lamellenvormig kunnen de kunststof stroken als pvc-gordijn voor ingangen en ruimte-openingen worden aangebracht. Gelijktijdig kunnen met de strookgordijnen complete ruimtesystemen worden gerealiseerd door ze in het bovenste en onderste bereik te bevestigen waardoor ze een stijve afscheiding van hallen kunnen vormen. De toepassingsgebieden van de gordijnen van pvc-stroken zijn extreem veelzijdig. Net als bij een gordijn kan er probleemloos doorheen worden bewogen, ook met voertuigen zoals vorkheftrucks. Direct na het passeren sluiten de lamellen vanzelf weer en beschermen binnenvertrekken tegen kou of stof. Populair zijn de strookgordijnen daarom ook in bereiken waarin met gevoelige materialen wordt gewerkt. Ze scheiden bijvoorbeeld lakkerijen van de omgeving af, en beschermen medewerkers tegen eventuele schadelijke stoffen die uit het afgescheiden vertrek kunnen uittreden. Zo kunt u met strookgordijnen een praktische oplossing benutten en heeft u tevens een alternatief voor de opbouw van hele scheidingswanden.
Producten vergelijken