Moersleutels

Zit er een schroef los? O, niets aan de hand, hoor. In onze winkel vindt u robuuste en veelzijdige sleutels in alle maten en passend bij elke behoefte.

In de categorie Moersleutels bieden wij u producten van de volgende merken aan: HAZET, VIGOR, KS Tools.

Merk
Uitvoering

Moersleutels – Hiermee draait u alles vastEen enkele schroef die niet wil loslaten kan het werk tot stilstand brengen. Daarom is het beter om onmiddellijk voorzorgsmaatregelen te treffen en moersleutels te bestellen. Moer of ring, groot of klein, we hebben ze allemaal. Dus geen schroef houdt u meer tegen.Steek- of ringsleutels?Er zijn altijd meerdere sleutels die passen. Zolang de maat of sleutelgrootte correct is, heeft u de keuze tussen verschillende uitvoeringen; bijvoorbeeld tussen steek- en ringsleutels:  • Steeksleutel: Het open ontwerp is bijzonder praktisch als de bewegingsruimte beperkt is.

  • Ringsleutel: Deze maakt een hoge krachtoverbrenging mogelijk en glijdt minder snel weg. Voorwaarde is een goede toegankelijkheid van de schroef of moer.


Beide varianten zijn ook verkrijgbaar bij VINK LISSE in de dubbele versie. Zo beschikt u over twee moersleutels van verschillende grootte in één. Mocht u niet kunnen kiezen tussen een ring- of steeksleutel, gebruik dan gewoon een ring-steeksleutel.Meer flexibiliteit met ratels, steeksleutels en verstelbare moersleutelsU wilt slechts één stuk gereedschap voor een heleboel schroeven? Dit is ook mogelijk, bijvoorbeeld met een verstelbare moersleutel. Hiermee kan de grootte van de bek zeer eenvoudig worden aangepast. Het alternatief is een steeksleutel met bits. Ringsleutels met ratel daarentegen maken een snelle richtingwijziging mogelijk. Hierdoor is het lastige herpositioneren niet meer nodig.Deze en enkele andere moersleutels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. En gemaakt van verschillende materialen, afzonderlijk of in een praktische set. Hetzelfde geldt voor ander handgereedschap zoals tangen of inbussleutels en niet te vergeten bits, inbusdoppen en werkhandschoenen voor comfortabeler werken. Onze praktische gereedschapssets zijn ideaal voor de basisuitrusting.Waar zet u dit allemaal neer? Wij raden u een werkbank, een lessenaar of, voor wie veel reist voor het werk, een gereedschapswagen aan.Tot slot nog een kleine tip: U kunt sleutels ophangen aan perforatiewanden, zodat u de juiste maat direct bij de hand hebt.