0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Diepte
Draagbalklengte
Materiaal
Stellingtype
Totale breedte
Totale hoogte
Vakdraagvermogen
Veldlast
 

Palletstelling

Ontdek onze palletstellingen. Deze palletstellingen zijn van een uitstekende kwaliteit en worden zeer veel gebruikt in de verschillende magazijnen. Een palletstelling van bij ons kunt u overal gebruiken. Zorg ervoor dat al uw palletten kunnen opgestapeld worden op onze palletstellingen.
Er zijn 22 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 209,-
EUROKRAFT - Inrijstelling
stellingdiepte 1740 mm, 2 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 479,-
EUROKRAFT - Inrijstelling
stellingdiepte 2590 mm, 3 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 659,-
Excl. BTW
vanaf 189,-
EUROKRAFT - Inrijstelling
stellingdiepte 3440 mm, 4 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 819,-
EUROKRAFT - Inrijstelling
stellingdiepte 4290 mm, 5 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 949,-
Palletstelling
aanbouwstelling, vakdraagvermogen 2580 kg
Excl. BTW
349,-
Palletstelling
complete stelling, vakdraagvermogen 2580 kg
Excl. BTW
689,-
Staanderframe
staanderdiepte 800 mm
Excl. BTW
vanaf 109,-
Staanderframe
staanderdiepte 1100 mm
Excl. BTW
vanaf 129,-
Excl. BTW
vanaf 125,-
Excl. BTW
vanaf 135,-
Excl. BTW
vanaf 199,-
Excl. BTW
vanaf 245,-
Excl. BTW
vanaf 255,-
Complete palletstelling
staal, kunststofcoating
Excl. BTW
vanaf 369,-
Excl. BTW
vanaf 94,90
Excl. BTW
vanaf 115,-
Excl. BTW
vanaf 135,-
Excl. BTW
vanaf 165,-
Excl. BTW
vanaf 175,-
Excl. BTW
vanaf 199,-
Er zijn 22 artikelen gevonden

Palletstelling: altijd ordelijk en handigAls u goederen op pallets opslaat, dan is de beschikbare ruimte vaak een issue. Het is immers onmogelijk om zwaar beladen wegwerppallets of houten pallets veilig op elkaar te stapelen. Palletstellingen lossen het probleem op.Waarvoor zijn palletstellingen bijzonder geschikt en hoe zijn ze geconstrueerd?Een typische palletstelling is bijzonder robuust, stabiel en geschikt voor volledig beladen europallets. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale opleggers en de robuuste steunframes.U kunt deze stellingen in een bouwdoossysteem samenstellen en naar wens op bijvoorbeeld wegwerppallets en andere soorten pallets plaatsen. Hier worden de paletten per niveau naast elkaar gestapeld. Daarom zijn deze stellingen bijzonder geschikt voor de gesorteerde opslag in duidelijke hoeveelheden van verschillende producten op pallets.Deze palletstellingen zijn maar een klein onderdeel van alle stellingen die wij ter beschikking hebben. onze Bandenstellingen

of onze kwalitatief hoogstaande Draagarmrekken. Voorts zijn onze Inhaakstellingen en Magazijnstellingen een absolute topper in verschillende magazijnen.

In het projectvoorbeeld van Vishay tonen wij u een zeer individuele uitvoering van de verschillende opslagmogelijkheden voor houten en wegwerppallets binnen een specifieke ruimte.Welke voorschriften gelden voor het vastzetten op en rond de palletstelling?Naast de richtlijnen en voorschriften voor de omgang met de stellingbedieningsmachines en voor de uitrusting van de magazijninrichting, mag u niet vergeten dat de nodige aanrijbeveiligingen bij palletstellingen, met name bij inrijstellingen, wettelijk verplicht zijn.Palletstellingen moeten worden gecontroleerd – hoe vaak en door wie?Om in hetzelfde verhaal te blijven kunt u zeker ook naar onze Opbergrekken kijken, of naar onze Ordnerkasten .Zoals bij veel inspecties moet er een bevoegd persoon worden aangesteld. Deze persoon moet hebben bewezen dat hij in staat is om met de magazijninrichting en de stellingen om te gaan – idealiter over meerdere jaren ervaring beschikt. Bovendien moet de inspecteur op de hoogte zijn van de huidige eisen en technische innovaties en in staat zijn eventuele gebreken duidelijk te identificeren.Voor meer informatie over ons assortiment stellingen, houten pallets en andere opslagproducten kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken