0800 235 8465 

Bedrijfskasten
Praktische bedrijfskasten vindt u in onze webshop. Voor gevaarlijke stoffen depots zijn andere bedrijfskasten nodig dan voor het ordenen van documenten. Gereedschapskasten zien er anders uit dan dossierkasten. Voor de specifieke toepassingen in een bedrijf staat een groot aantal kwalitatief hoogwaardige modellen ter beschikking. Ook wat de afmetingen betreft, blijft geen wens onvervuld. Roldeurkasten, bedrijfsladekasten of magazijnkasten: een bedrijfskast uit onze webshop biedt alles voor de ideale inrichting van uw bedrijf. In een kantoor moeten dossiers, documenten en ordners veilig en goed georganiseerd worden opgeborgen. Vooral in grote kantoren stapelen de dossiers zich snel op. Voor een snelle toegang tot de gewenste documenten zijn hangmapkasten een mogelijkheid om doelgericht voor orde te zorgen. Kantoorkasten met inschuifdeur kunnen bij de inrichting van uw kantoor een plaatsbesparende oplossingen vormen. Ook bedrijfskasten met vleugeldeuren of schuifdeuren zijn goede opties die aan de ruimtelijke omstandigheden kunnen worden aangepast. Dossierkasten met afsluitbare deuren beschermen documenten tegen toegang door onbevoegden en brengen ook onwetende collega's niet in verlegenheid doordat ze per ongeluk in aanraking komen met vertrouwelijke gegevens.

Gereedschapskasten, garderobekasten, klepkasten
Voor de werkplaats of opslagruimte maken stalen kasten een veilige opslag van diverse gereedschappen mogelijk. De vakken kunnen zo worden georganiseerd dat de kast aan de individuele behoeften van alle medewerkers beantwoordt. Opdat gevaarlijke voorwerpen volgens de voorschriften worden opgeslagen, bieden wij geschikte bedrijfskasten in de categorie opslag gevaarlijke stoffen aan. Deze kunnen ook met zichtvenster uitgerust zijn of een eigen ventilatiesysteem hebben. Koeltechnieken in de bedrijfskast zorgen indien nodig voor de juiste opslagtemperatuur. Naast speciale bedrijfskasten bieden wij een groot aantal keuzemogelijkheden voor iedere toepassing. Klepkasten geven een goed overzicht, ook bij grote hoeveelheden kleine onderdelen. Met garderobekasten kunnen kleedkamers en ruimtes in openbare gebouwen als scholen, bibliotheken of universiteiten worden ingericht. Kapstoksystemen bevatten het nodige toebehoren, zoals kledingstangen, hoedenplanken of kleerhangers. Voor optimale orde en overzicht in uw bedrijf vindt u in het grote assortiment bedrijfskasten in variabele afmetingen en praktische kastsystemen die meerdere functies combineren.

Bedrijfskasten

Schuifdeurkasten, roldeurkasten, dossierkasten, kasten met zichtvenster of zonder, kasten voor laboratorium, werkplaats en kantoor – bedrijfskasten: wij hebben ze allemaal. Naar wens kunt u intelligente sluitsystemen, inwendige kluizen en kastindelingen meebestellen.
Onze productcategorieën
Apotheekkasten
Gereedschap, materiaal en andere kleine voorwerpen overzichtelijk en ...
Bedrijfsladekasten
Groot, klein, smal, breed, met sluitsysteem of lade-uittrekbeveiliging, als ...
Dossierkasten
Op kantoor mag orde best wel onbureaucratisch zijn. Hoe we dat bedoelen? Precies ...
Garderobekasten
Sociale voorzieningen zijn een wetenschap op zich. Gelooft u dat niet? Kijk dan ...
Gereedschapskasten
Als de hoofdmonteur hectisch op zijn horloge tikt, terwijl de stagiair nerveus ...
Hangkasten
Een kwaad werkman vindt nooit goed gereedschap. Behalve als hij hangkasten ...
Hangmapkasten
Hangmapkasten zijn in artsenpraktijken, advocatenkantoren, openbare instanties ...
Kaartsysteemkasten
Artsenpraktijken kunnen niet zonder: kaartsysteemkasten. Ze zijn de perfecte ...
Laboratoriumkasten
Aangezien u met normale kasten doorgaans niet ver komt in een laboratorium, ...
Magazijnkasten
Vindt u het leuk urenlang naar kleine onderdelen en andere materialen te zoeken? ...
Opslag gevaarlijke stoffen
Weet u niet goed welke van onze kasten voor gevaarlijke stoffen de juiste is? ...
Roldeurkasten
Hij ziet er goed uit, is flexibel en bespaart ruimte: uw nieuwe roldeurkast. ...
Stalen kasten
Zo moet een kast zijn: stevig, onderhoudsvriendelijk, efficiënt en ruim. Onze ...
Tekeningkasten
Waar laat u grote kaarten, schema's, afbeeldingen en tekeningen? Wij hebben een ...
Producten vergelijken