Over ons

Certificaten

ISO 9001

ISO 9001 certifikaat

Als eerste postorderbedrijf voor kantoor- en bedrijfsinrichtingen is KAISER+KRAFT gecertificeerd conform de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. Voor u als klant betekent dit een constante kwaliteit, zowel wat producten als wat de volledige zakelijke afwikkeling betreft. Hier vindt u ons ISO-certifikaat.

ISO 14064

ISO 14064 certifikaat

KAISER+KRAFT heeft een klimaatbalans opgemaakt volgens de erkende ISO-standaard 14064-1. Deze balans is gecertificeerd door TÜV Hessen. De klimaatbalans classificeert emissies volgens het Greenhouse Gas Protocol (GHG): KAISER+KRAFT hield daarbij niet alleen rekening met zelf veroorzaakte uitstoot, maar ook met de CO2-uitstoot van de betrokken externe dienstverleners, zoals papierfabrieken, drukkerijen en expeditiebedrijven.

Hier vindt u ons ISO 14064-certificaat.

Trusted Shops

Trusted Shops Logo

Dit keurmerk bevestigt dat de webshop van VINK LISSE voldoet aan diverse normen die voor een geïntegreerde klantbescherming staan. Het waarborgt de serieusheid ten opzichte van privacybescherming en leveringszekerheid. Bovendien houdt dit keurmerk een restitutiegarantie tegen koopprijsverlies, niet-levering en niet-restitutie na teruggave van de goederen in. Een waarderingsprofiel geeft de bezoeker een overzicht over de beoordeling van de aanbieder met betrekking tot betrouwbaarheid en klantenopmerkingen in de categorieën levering, waren en klantenservice.
Hier wordt het actuele TrustedShops certificaat weergegeven.

Global Compact

The Global Compact Logo

Een richtlijn voor duurzaam handelen vormt het principe van Global Compact van de Verenigde Naties. KAISER+KRAFT erkent de tien principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding.