Over ons

EUROKRAFT

Ons eigen merk in een nieuw jasje, nieuwe uitvoering, maar van dezelfde bewezen kwaliteit.

Stilstaan is achteruitgaan, een bekende gezegde dat meer dan ooit geldt voor productontwikkeling. Om aan de hedendaagse eisen voor kwaliteit en duurzaamheid te blijven voldoen zijn onze eigen merkproducten constant onderhevig aan doorontwikkeling. Zo blijven wij u verrassen met productinnovatie en kunt u blijvend rekenen op veilige, hoogwaardige oplossingen.

Recentelijk heeft onze EUROKRAFT lijn een vernieuwing doorgemaakt. Daarbij zijn de kracht en betrouwbaarheid van het merk behouden, evenals de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met de EUROKRAFT lijn kunt u dus blijvend profiteren van krachtige producten tegen een uitstekende prijs-tevredenheidsverhouding.

Wat is er dan veranderd?

Wij hebben het EUROKRAFT merk een nieuw gezicht gegeven met een moderne, frisse en herkenbare uitstraling en een nieuwe merkstructuur voor meer toepassingen en maatwerk. De kracht van EUROKRAFT werkt in uw hele onderneming door, van werkplaats tot magazijn, van kantoor tot bedrijf. Ontdek nu de mogelijkheden van een merk die voor elke uitdaging een oplossing biedt.

EUROKRAFTbasic

Efficiënt werken hoort ook gemakkelijk zijn, met de juiste producten als basis.

Om u het beste van het beste te bieden, beginnen we altijd waar de nadruk ligt: bij de essentie. Daarom concentreren we ons bij ontwikkeling van EUROKRAFTbasic producten op de functionele voordelen: het product moet geschikt zijn voor praktisch gebruik; het moet bestand zijn tegen grote belasting; gemakkelijk te bedienen zijn; en bovenal, passen in onze kwaliteitsbelofte.

Vanuit deze uitgangspunten biedt EUROKRAFTbasic met zijn solide, betrouwbare producten in basiskwaliteit precies de juiste instapoplossing voor kleinere projecten en taken. Het merk overtuigt door zijn beheersbaarheid, bruikbaarheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik. Geen franje, geen gedoe. En dat geldt ook voor de prijs: EUROKRAFTbasic-producten zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke instapprijs.

Dat maakt EUROKRAFTbasic tot uw solide basis voor oneindig veel toepassingen:

 • Betrouwbare basiskwaliteit tegen een eerlijke prijs;
 • Breed scala voor dagelijks gebruik;
 • Snelle beschikbaarheid;
 • 3 jaar garantie;
 • Ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Eigen merken wt$

EUROKRAFTpro

Top producten voor de professional, inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

Onze EUROKRAFTpro lijn is meer dan een merk, het is een belofte. Een belofte van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. In deze nieuwe merklijn hebben we de beste kwaliteiten van onze merklijnen Office Akktiv, EUROKRAFT en EUROKRAFT Active Green-producten voor u gebundeld. Het resultaat van deze speciale combinatie is meer functies, meer flexibiliteit, meer kwaliteit en meer garantie. EUROKRAFTpro levert topproducten die exact doen wat u verlangt, zelfs bij intensief dagelijks gebruik. Omdat ze krachtig en praktisch zijn, ergonomisch en veilig. Daarbij gelden er vele productvoordelen, zoals uitgebreide garantietermijnen en grondstof sparende productiemaatregelen met de minder milieubelastende producten van Active Green.

Kortom: EUROKRAFTpro staat voor producten waar uw onderneming voordeel uit zal halen. Want met minder dan 100% hoeft u niet tevreden te zijn.

Wat EUROKRAFTpro tot uw professionele partner op de werkvloer maakt:

 • Producten van hoge kwaliteit;
 • De hoogste kwaliteitsnormen;
 • Tenminste 10 jaar garantie;
 • 5 jaar naleveringsservice;
 • Flexibiliteit met inzet van toebehoren en combinatiemogelijkheden;
 • Betrouwbare levering van reserveonderdelen - verlengt de levensduur en draagt bij aan uw circulariteitsdoelen;
 • Unieke oplossingen met speciale ontwerpen op maat;
Eigen merken wt$

Herkent u de minst milieubelastende producten op het eerste gezicht?

Nu wel! - met het activeGreen-label.

Alle producten in ons assortiment die aan bijzonder duurzame criteria voldoen zijn gemarkeerd met het Active Green label.

Dit omvat vele EUROKRAFT-producten en andere producten van bekende merkfabrikanten. Wij bouwen constant aan de uitbreiding van dit speciale assortiment en verhogen gestaag het aanbod. Zo garanderen wij dat ons assortiment voldoet aan de hedendaagse eisen van ondernemingen op gebied van een duurzame en circulaire bedrijfsvoering.

Eigen merken wt$

Investeer nu in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid met EUROKRAFTbasic en EUROKRAFTpro. Twee merken die constant worden uitgebreid om in uw behoefte te blijven voldoen.

Dat is echter pas het begin, verheug u op vele nieuwe producten van eigenmerken van een top VINK LISSE-kwaliteit. Blijf op de hoogte via vinklisse.nl!