Digitale flip page catalogi

Wilt u op een milieubewuste manier door onze catalogus bladeren of gewoon snel iets opzoeken? Dan zijn onze digitale catalogi en online brochures nu 24/7 voor u beschikbaar. Of u nu geïnteresseerd bent in de hoofdcatalogus van VINK LISSE of in onze eigen productie. Hier kunt u met één klik alle informatie krijgen die u nodig hebt. Veel plezier met zoeken, vinden en lezen.

VINK LISSE Hoofdcatalogus 2022

EQUIPPED FOR TOMORROW
Catalogusomslag {cms.var.company_country}

Waarom wachten tot je het in handen hebt? U kunt onze actuele catalogus nu ook digitaal doorbladeren! *

* Prijzen kunnen in de loop van het jaar veranderen.

De E-module NEO van EUROKRAFTpro

De nieuwe eenvoud van transport

De e-module NEO is een elektrische aandrijving die drie dingen met elkaar combineert: ergonomie, arbeidsveiligheid en flexibiliteit. De module wordt ingezet op plaatsen waar handbediende transportmiddelen worden gebruikt. Met de e-module NEO kunnen lasten van maximaal 500 kg met duidelijk minder krachtinspanning worden bewogen. Dat ontlast uw medewerkers en maakt de werkzaamheden als geheel veiliger.

Blader door catalogi ler

De EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard

Heffen en dalen met één druk op de knop
Blader door catalogi wt$

Stelt u zich eens voor dat u een persoonlijke assistent zou hebben die samen met u alle pieken en dalen door staat. Die lasten voor u draagt en met één druk op de knop werkt. En die na 10 jaar nog net zo betrouwbaar is als op dag één.

VINK LISSE BEST OF

Het beste uit meer dan 80.000 artikelen

Meer dan 80.000 producten die lang meegaan, jaar na jaar ...

Dat is een belofte. En mocht een artikel die belofte niet waarmaken, dan kunt u terugvallen op onze minimumgarantie van 3 jaar. Voor sommige producten geven wij u zelfs tot vijftien jaar garantie. Bij werkelijk alle producten kunt u profiteren van een 30 dagen retourbeleid. Daar kunt u op vertrouwen. Nu we het er toch over hebben: vertrouwt u graag op merkproducten? Van Cemo tot Mauser tot Zarges – in onze 60 merkwinkels vindt u zeker uw favoriet. *

* Prijzen kunnen in de loop van het jaar veranderen.

Blader door catalogi ler

Huismerk brochure.

Producten die tegen een stootje kunnen: EUROKRAFT
Voorblad brochure huismerken

Niets mag je tegenhouden.

Daarom heb je producten nodig die tegen een stootje kunnen. Al meer dan 75 jaar doen wij er alles aan om bedrijven uit te rusten. De know-how, het gevoel voor kwaliteit en de passie voor kantoor- en bedrijfsuitrusting - dit alles vloeit voort in ons eigen merk EUROKRAFT. Het resultaat zijn producten die de tand des tijds doorstaan.

Brochure in-house productie.

Equipped for manufacturing

Of het nu gaat om maatwerk of massaproductie, onze VINK LISSE in-house productiefaciliteiten creëren producten die perfect aan uw wensen voldoen - wat betreft kleur, vorm en absolute topkwaliteit Made in Germany.

Voorblad brochure productie in eigen beheer