0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Lamp
Vermogen
 

Bureaulampen

Waar ooit gas, kaarsen en petroleum licht in de duisternis brachten, zijn tegenwoordig bureaulampen in de meest diverse uitvoeringen te vinden. Als LED-lamp, loeplamp, handlamp of noodstroomlamp, met warm, neutraal of koud licht: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom hebben wij een veelzijdig aanbod in de webshop!
Er zijn 79 artikelen gevonden
| | |
MAUL - Werkplaatslamp, 360° draaibaar
vermogen 3 x 14 Watt, 2 scharnierarmen à 400 mm
Excl. BTW
99,-
Excl. BTW
108,30
Excl. BTW
111,70
MAUL - Spaarlamp
met standvoet
Excl. BTW
80,30
MAUL - Spaarlamp
met standvoet en klemvoet
Prijs op aanvraag
Excl. BTW
84,40
Excl. BTW
59,50
Excl. BTW
75,70
Prijs op aanvraag
MAUL - LED-designlamp, dimbaar
energieverbruik 10 kWh/1000h
Excl. BTW
324,-
Nieuw
Excl. BTW
299,-
Waldmann - Universele LED-armlamp
netspanning 100 - 240 V
Excl. BTW
vanaf 557,-
Waldmann - Bureaulamp, wit
twee armen, lampenkop vierkant
Excl. BTW
421,50
Waldmann - Bureaulamp, wit
één arm, lampenkop rond
Excl. BTW
324,-
Excl. BTW
vanaf 378,-
Excl. BTW
vanaf 595,-
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Hansa - Bureaulamp ECOSTAR
totale hoogte 705 mm
Excl. BTW
42,15
Excl. BTW
39,90
Excl. BTW
161,50
Excl. BTW
38,90
Excl. BTW
79,-
Excl. BTW
28,05
Excl. BTW
108,30
Excl. BTW
89,80
Inkoophandboek voor de categorie Bureaulampen
Er zijn 79 artikelen gevonden
Bureaulampen en andere verlichting
Bureaulampen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en met name bij het werk worden ze gebruikt, vaak ook omdat ze speciaal voor de desbetreffende branche ontworpen zijn. Lampen voor het kantoor en het bureau zijn daarom vaak anders vormgegeven dan lampen voor de werkplaats. In fabrieken heeft men vaak speciale verlichting nodig, zoals loeplampen, explosiebeveiligde handlampen of machinelampen. Plafondlampen met tl-buizen zijn geschikt voor permanent gebruik, omdat het stroomverbruik in vergelijking met gebruikelijke plafondlampen aanzienlijk lager is. Het licht op de werkplek moet niet alleen aan de voorgeschreven richtlijnen voldoen, maar kan ook energie besparen. De keuze van de juiste werkplekverlichting is altijd afhankelijk van de aard van de werkplek en van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarom moeten bureaulampen speciaal op de werkplek afgestemd zijn. Kantoorverlichting is zeer belangrijk omdat de lichtbron op het bureau vaak de hele dag aan is. Plafondlampen en bureaulampen moeten dus samen voor een gezonde en oogvriendelijke verlichting zorgen. Door het doordacht aanbrengen van geschikte lampen kan ook in donkere ruimtes een daglichtachtige omgeving worden gecreëerd. Naast deze voordelen kan door de uitrusting met professionele lampen ook de motivatie van de medewerkers worden bevorderd. Een adequate kantoorverlichting draagt bij aan een goede werksfeer en een goede motivatie. VINK LISSE biedt veel verschillende bureaulampen aan voor uw kantooruitrusting.

Functionele en stijlvolle bureaulampen
Naast kantoorinrichtingen als kantoor bureaus, telefoonkappen, functionele kantoorapparaten en talrijke kunstplanten kunt u bij VINK LISSE ook bureaulampen kopen, die niet alleen functioneel op de omgeving afgestemd zijn, maar ook qua design. Naast de keuze tussen LED-verlichting en halogeenlampen zijn er ook designlampen die optimaal in een stijlvol ingerichte omgeving passen. De vormgeving van een bureaulamp kan op die manier ook een goede indruk bij zakenpartners en klanten achterlaten. Hier vindt u hoogwaardige designlampen met doordachte technologieën: de designlamp met spaarlamp van 20 watt komt overeen met een gloeilamp van 100 watt.
Producten vergelijken