0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Eigenschap
Energie-efficiëntieklasse
Hoogte
Kleur
Lamp
Lampvoet
Lichtkleur
Producttype
 

Bureaulampen

Waar ooit gas, kaarsen en petroleum licht in de duisternis brachten, zijn tegenwoordig bureaulampen in de meest diverse uitvoeringen te vinden. Als LED-lamp, loeplamp, handlamp of noodstroomlamp, met warm, neutraal of koud licht: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom hebben wij een veelzijdig aanbod in de webshop!
Er zijn 79 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 40,-
MAUL - Werkplaatslamp, 360° draaibaar
vermogen 3 x 14 Watt, 2 scharnierarmen à 400 mm
Excl. BTW
97,90
Excl. BTW
109,-
MAUL - Spaarlamp
met standvoet
Excl. BTW
79,90
MAUL - Spaarlamp
met standvoet en klemvoet
Excl. BTW
43,90
Excl. BTW
79,90
Excl. BTW
74,90
Excl. BTW
43,90
Nieuw
Excl. BTW
299,-
Waldmann - Bureaulamp, wit
twee armen, lampenkop vierkant
Excl. BTW
419,-
Waldmann - Bureaulamp, wit
één arm, lampenkop rond
Excl. BTW
319,-
Hansa - Bureaulamp ECOSTAR
totale hoogte 705 mm
Excl. BTW
41,90
Excl. BTW
39,90
Excl. BTW
159,-
Excl. BTW
38,90
Excl. BTW
77,90
Excl. BTW
27,90
Excl. BTW
99,90
Excl. BTW
87,90
Excl. BTW
239,-
Excl. BTW
77,90
Excl. BTW
52,90
Excl. BTW
57,90
Excl. BTW
399,-
Inkoophandboek voor de categorie Bureaulampen
Er zijn 79 artikelen gevonden

Lampen en armaturen – helderder, uitnodigender, productiever!Wat licht voor de mens betekent, is al in de Bijbel te lezen. Wat licht voor uw bedrijf betekent staat hier. Met lampen en armaturen uit het assortiment van VINK LISSE zorgt u voor een optimale productiviteit, hoge representativiteit en dat elke medewerker zijn werk perfect kan doen. We leggen uit waar u op moeten letten bij het maken van een keuze.Het ideaal van lichtkleur en helderheid: welke verschillen in licht zijn belangrijk?Bij het zoeken naar de optimale verlichting voor verschillende bedrijfssectoren spelen drie factoren de hoofdrol:  1. De lichtkleur (kleurtemperatuur), uitgedrukt in Kelvin. Hoe hoger de kleurtemperatuur in Kelvin, hoe witter het licht.

  2. De verlichtingssterkte, d.w.z. de intensiteit waarmee het licht op een oppervlak valt, uitgedrukt in lux.

  3. De lichthelderheid – eerder uitgedrukt in watt (W) en nu in lumen (lm).


Met de juiste lichtkleur van armaturen en lampen kunt u verschillende belangrijke aspecten op de werkplek beïnvloeden. Ze creëren een werkomgeving waarin met meer concentratie kan worden gewerkt, zorgen voor minder vermoeid werken en zorgen voor het beste contrast en de kleurweergave van werkstukken.Helderheid is een zeer persoonlijke aangelegenheid, maar ook hier geldt: hoe geconcentreerder en nauwkeuriger het werk, hoe hoger deze zou moeten zijn.In het productgebied kantoor adviseren we voor de belichting van bureaus een lichtkleur in het daglichtspectrum (meer dan 5300 K) of met een neutraal effect (ongeveer 4000 tot 5300 K) – bij een helderheid van ten minste 500 lux.


Deze combinatie bevordert de concentratie zonder de werkplek te steriel te maken. Het optimale licht moet zo worden gekozen dat het de effecten van koude zelfverlichtende middelen zoals schermen op de ogen zo goed mogelijk kan compenseren.Op werkbanken of zelfs cleanroomtafels hebben uw werknemers lampen en armaturen nodig die hun onvoorwaardelijke concentratie bevorderen en die tegelijkertijd de hoogste precisie bieden op het gebied van contrast en kleurgetrouwheid.Dat kunt u allereerst bereiken met lampen met een helderheid tot 1.500 lux en ten tweede met een lichtkleur die past bij de werkplek. In het medische veld worden (organische) roodtonen perfect afgebeeld met neutraal wit. Daglichtarmaturen worden altijd gebruikt als de contrasten tussen de afzonderlijke delen van het werkstuk optimaal moeten worden benadrukt. Dit is bijvoorbeeld belangrijk om de verschillende delen van een vrij uniform werkstuk beter te kunnen herkennen.Lampen en armaturen met een representatieve functie gaan niet over zichtbaarheid en concentratie, maar over een uitnodigende en huiselijke sfeer. U kunt dit bereiken met lampen die zich aan de andere kant van de helderheid en kleurschaal bevinden. Warmwitte tonen (2700 tot 3300 K) en (instelbare) helderheid van minder dan 500 lux zorgen ervoor dat bezoekers en klanten zich welkom voelen in uw bedrijf.Welke lamp voor welk gebied?Voor elk van deze functies vindt u bij VINK LISSE de juiste verlichtingsoplossingen, die het doel waarvoor ze bestemd zijn met onmisbare aspecten aanvullen:  • Voor de werkplaats en de industrie vindt u verstelbare werkplaatsverlichting met vergrootglas, dat niet alleen het werkstuk verlicht, maar dit ook vergroot.

  • Om het bureau te verlichten zijn lampen met een verblindingsvrij scherm geschikt, die kunnen worden gedraaid, in hoogte kunnen worden afgesteld en naar wens kunnen worden aangepast.

  • Voor een brede lichtverdeling met optimale verlichting van gangen en voor de basisverlichting van magazijnen enz. adviseren wij plafondlampen met een groot en gesatineerd schermoppervlak. Het stralingseffect is 100 procent naar beneden gericht.

  • Elegante verlichtingsstemmingen kunnen worden gecreëerd met staande, moderne armaturen waarvan de helderheid kan worden aangepast en die zowel het plafond als de vloergebieden naar wens kunnen verlichten. Dit creëert sculpturale effecten met een decoratieve uitstraling.


We helpen u graag bij het kiezen van de optimale armaturen en lampen voor een specifiek bedrijfs- en werkgebied. Neem gewoon contact met ons op.

Producten vergelijken