0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Hoogteverstelling
Kantelbaarheid
Verwarmbaarheid
 

Voetsteunen

Stijve benen, rug en schouders ligt niet alleen aan uw houding, maar ook aan het ontbreken van een goede voetsteun. Daarmee neemt u aan uw bureau automatisch een comfortabele en ergonomische zithouding aan. Ze zijn er ook in een verwarmbare uitvoering, speciaal voor mensen die snel koude voeten hebben.
Er zijn 11 artikelen gevonden
| | |
MAUL - Voetsteun, ergonomisch
uitvoering met verwarmingsfunctie en mat
Excl. BTW
115,60
EUROKRAFT - Voetsteun
gasveer-hoogteverstelling 110 - 320 mm
Excl. BTW
214,50
MAUL - Voetsteun, ergonomisch
oppervlak b x d = 450 x 390 mm, met mat
Excl. BTW
57,30
Excl. BTW
42,95
Verwarmbare voetmat
grijs, met netaansluiting
Excl. BTW
170,20
Twinco - Voetsteun met beweeglijke voetplaat
in 3 hoogtes verstelbaar, kunststof
Excl. BTW
vanaf 34,20
Excl. BTW
72,10
Excl. BTW
64,50
Twinco - Voetsteun met hoekfunctie
trede met stalen beugel, traploos verstelbaar
Excl. BTW
vanaf 35,50
Excl. BTW
119,30
Verwarmbare voetmat
van kunststof, met netaansluiting
Excl. BTW
182,50
Er zijn 11 artikelen gevonden
Met onze voetsteunen staat u altijd met beide benen op de grond!
Voetsteunen zijn altijd handig als bureaus op kantoor niet aan de lichaamslengte van de gebruiker aangepast kunnen worden. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als meerdere personen een werkplek of kantoor bureaus delen. Maar ook als er oudere bureaus worden gebruikt die niet in hoogte verstelbaar zijn. Dan zijn voetsteunen een praktische oplossing. Ze compenseren de afstand tussen tafelhoogte en vloer, zodat de voeten met het volledige oppervlak kunnen worden neergezet. Zo dragen de voetsteunen als onderdeel van de kantoorbenodigdheden bij aan een gezonde en ergonomische zithouding. En dit effect mag men niet onderschatten, want een ontlaste voetpositie voorkomt niet alleen een slechte doorbloeding en vaatziekten, maar ook rug- en schouderklachten. Vaarwel, bungelende voeten!

Voetsteunen – voor een ergonomische zithouding.
Niet alle steunen zijn hetzelfde. Er zijn talrijke varianten. U dient erop te letten dat uw nieuwe voetsteun niet alleen in hoogte, maar ook in helling verstelbaar is. Zo staan uw voeten namelijk altijd in een min of meer schuine positie, wat bloedopstoppingen, krampen en andere onaangename verschijnselen effectief verhindert. Sommige hebben zelfs een wip- of schommelmechanisme, zodat uw beenhouding of voetstand steeds op natuurlijke wijze varieert. Ook is het belangrijk dat uw nieuwe voetsteun stabiel en antislip is en voldoende ruimte voor uw voeten biedt, zodat uw bewegingsvrijheid niet onnodig beperkt wordt. En voor iedereen die onder chronisch koude voeten lijdt, is er ook een oplossing: verwarmbare steunen voor de voeten, die voor extra comfort op de werkplek zorgen. Kortom: werk ze!
Producten vergelijken