0800 235 8465 

Stoelen en tafels – gemeubileerd met goede kwaliteit
Werkstoelen en werktafels zijn verkrijgbaar voor diverse beroepsgroepen en voor uiteenlopende doeleinden. Geen werkplek is gelijk aan een andere. Elke werkplek stelt andere eisen aan de uitrusting. Daarom moet de nodig aandacht worden besteed aan de keuze van stoelen en tafels. Werkplekken in werkplaatsinrichtingen vereisen natuurlijk steviger meubilair dan kantoren. Werktafels zijn bijvoorbeeld werkbanken en paktafels uit professionele systeeminrichtingen voor werkplaatsen. Met betrekking tot de arbeidsveiligheid en gezondheid zijn ergonomische eigenschappen altijd een doorslaggevende factor, want productief werken is alleen mogelijk onder optimale omstandigheden. Vaak delen meerdere medewerkers een werkplek. Daardoor moeten werktafels en draaistoelen in zekere mate flexibel zijn. Eenvoudig in- en verstellen is hierbij van groot belang. In andere bedrijfsruimtes met bureaus en kantoorstoelen, maar ook in de gastronomie en dienstverlening met balies en barkrukken alsook clubfauteuils is een uniforme en stijlvolle optiek van alle meubelen wenselijk. Als betrouwbaar visitekaartje en een positieve eerste indruk bij de klanten is een decente, elegante inrichting van bijvoorbeeld advocatenkantoren en artsenpraktijken onontbeerlijk.

Tafels en stoelen – functie en design vullen elkaar aan
Functionele stoelen en tafels zijn als inrichting van een onderneming onderdeel van de productie en vereisen bij de keuze dezelfde professionele zorgvuldigheid als alle andere aankopen. Ergonomisch doordachte meubelen en een stijlvolle omgeving stimuleren het arbeidsklimaat en daarmee ook de productiviteit en de winst. Onze webshop bevat een omvangrijk assortiment van stoelen en tafels, zodat u zonder een lange zoektocht het product van uw keuze kunt vinden. Sterke werktafels en bijpassende draaistoelen, met en zonder rugleuning, zijn bij ons verkrijgbaar in elegante sets. Door de mogelijkheid producten te vergelijken helpen wij u graag de keuze eenvoudiger te maken. Het aanbod in de webshop beperkt zich niet tot meubelseries en stijlvolle barkrukken voor gemeenschappelijke en openbare ruimtes, maar bevat ook parkbanken voor parkeerplaatsen en zitgroepen voor bedrijfsterreinen.

Stoelen en tafels

Een tafel, een stoel en klaar is de werkplek. Als u met professionals samenwerkt tenminste. Met ons bijvoorbeeld. Wij hebben de juiste meubels voor u in de aanbieding. Dat betekent stoelen en tafels die er goed uitzien en die tegelijkertijd goed voor de rug zijn.
Onze productcategorieën
Barkrukken
Een elegante klassieker, die van een bar een bar maakt, van een bistro een ...
Bureaustoelen en directiestoelen
Bureaustoelen en directiefauteuils – als u zit, dan goed: voor veel mensen ...
Bureautafels
Vanaf nu komt u op maandag gegarandeerd goedgemutst naar kantoor. Want met onze ...
Cleanroom inrichtingen
Wij weten wat echt schoon is. Daarom hebben wij zelfs cleanrooms voor u in de ...
Conferentietafels
Hier gaat het om kennis en waarden, knappe koppen en carrières, maar ook om rust ...
Fauteuils
Wie zegt er eigenlijk dat men het in de zakenwereld niet rustig aan mag doen? ...
In hoogte verstelbare bureaus
Rust roest... Vroeger tenminste. Tegenwoordig is het heel normaal om acht uur ...
Parkbanken
Tijd voor een time-out? Neem gerust plaats. Wij bieden u even praktische als ...
Stapelstoelen
Kent u het doorslaggevende voordeel van ergonomische stapelstoelen? Plaats! U ...
Statafels
Even de benen strekken, tussendoor staand een snack eten of koffie drinken. Ook ...
Werkkrukken
Werkkrukken bieden veel beweeglijkheid en vrije ruimte als de werkplek beperkt ...
Werkstoelen
Een model stoel voor iedereen? Beter van niet. Voor verschillende gebieden zijn ...
Werktafels
Zij kunnen veel incasseren: werktafels voor industrie en bedrijf zijn flexibel, ...
Zitgroepen
De mens is een sociaal wezen, dat staat vast. En daarom beantwoorden wij het ...
Producten vergelijken