0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Werkplaatsinrichtingen – georganiseerd en professioneel werken
Een werkplaatsinrichting moet in de eerste plaats een probleemloos en snel werken mogelijk maken. Om aan alle eisen te voldoen, moet er naast een optimale functionaliteit ook rekening worden gehouden met de geldende veiligheidsvoorschriften. Bovendien zorgt een praktisch ingerichte werkplaats voor een productieve werkomgeving en vormt deze het uithangbord van een bedrijf. Het gebruik van de juiste vloerbedekking beschermt de vloer, maar bij het gebruik van anti-vermoeidheidsmatten worden ook de rugspieren van medewerkers die lang moeten staan, ontzien. Het gebruik van montagewagens en systeeminrichtingen met ergonomische voordelen, zoals praktische handgrepen en in hoogte verstelbare werkbladen, vermindert afwezigheid door ziekte en verhoogt de productiviteit. Door werkplaatsinrichtingen met perforatiewanden en laden kunnen handelingen individueel worden uitgevoerd en werkprocessen worden geoptimaliseerd.

Een werkplaatsinrichting met een functionele uitrusting
In professionele werkplaatsinrichtingen worden, afhankelijk van de toepassing, uiteenlopende meubels gebruikt. Allereerst vereist iedere werkplaatsinrichting voldoende opbergruimte in de vorm van gereedschapskasten. Zo liggen arbeidsmiddelen, zoals lasbeschermingen of oplosmiddelen, altijd veilig opgeborgen en toch binnen handbereik. Als gereedschapsets voor montagewerkzaamheden niet alleen in de werkplaats, maar ook op andere plaatsen in het bedrijf gebruikt wordt, komt een materiaalwagen of werkplaatswagen in aanmerking, die voor de nodige mobiliteit zorgt. Er moet ook aandacht worden besteed aan de verschillende soorten werkplekken. Daartoe behoren zowel computerkasten, bijvoorbeeld voor magazijnen, als werkplaatslessenaars of werkbanken. Optimaal aangepast door laden, legborden of in hoogte verstelbare werkbladen zijn deze onmisbaar in elke professionele werkplaatsinrichting. Daarnaast moet ook de veiligheid van de medewerkers worden gegarandeerd, bijvoorbeeld door Antivermoeidheidsmatten die voorkomen dat men uitglijdt op vochtige ondergrond. De tijden waarin werkplaatsinrichtingen er grijs en triest uitzagen, behoren tot het verleden. Bijna alle inrichtingsobjecten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen modulair worden uitgebreid en aangepast. Het aanbod in onze webshop maakt het u mogelijk uw werkplaatsinrichting niet alleen hoogwaardig en doelgericht in te richten, maar ook in een optisch aansprekend design.

Werkplaatsinrichtingen

Zelfs een vakman is niets zonder een professionele uitrusting. Met apparatuur en gereedschappen die veilig, ergonomisch en sterk zijn, wordt uw bedrijf een vakbedrijf. Een absoluut vakkundige keuze.
Onze productcategorieën
Anti-vermoeidheidsmatten
Antivermoeidheidsmatten bieden ongelofelijk veel voordelen: meer veiligheid, ...
Gereedschapssets
Voor echte handwerkers hebben wij alles wat het hartje begeert: hamers, zagen, ...
Kabelhaspels
Struikelblokken en rondslingerende kabels zijn verleden tijd. Met kabelhaspels ...
Laboratoriumapparatuur
Een groot deel van onze kennis hebben we te danken aan laboratoriumapparatuur, ...
Lasbescherming
In bepaalde beroepen is het verstandig nooit zonder lasbescherming te werken. ...
Materiaalwagens
Multifunctioneel: onze materiaalwagens als verrijdbare werkplaats. Ze zijn ...
Perforatieplaten
Tijd voor systematische orde – met perforatieplaten. Hiermee creëert u snel en ...
Rolbokken
Ook rolbokken mogen niet in ons assortiment ontbreken. Deze veelzijdige ...
Ventilatoren
Ventilatoren laten niet alleen op warme dagen een frisse wind door de ruimte ...
Verkeersspiegels
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie biedt er meer veiligheid in het land? ...
Werkbanken
Met werkbanken kunt u uw werkplaats intelligent inrichten en opruimen. Bovendien ...
Werkplaatslampen
De juiste verlichting van de werkplek is een van de belangrijkste factoren voor ...
Werkplaatslessenaars
Ook in werkplaats, expeditie en magazijn kan men lange reden houden. Als u hier ...
Werkplaatswagens
Een van de belangrijkste hulpmiddelen in werkplaatsen is de werkplaatswagen. ...
Producten vergelijken